iPhone 7 – Reduceri de 800 de LEI in Weekend

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au reduceri de pana la 800 de LEI in weekend la evoMAG, campania de reduceri Black Friday de iarna aducand preturi foarte bune pentru ele.

iPhone 7 Reduceri 800 LEI Weekend

evoMAG la inceputul acestui an are reduceri de pana la 800 de LEI la telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus disponibile in oferta magazinului online din Romania, iar in aceasta pagina veti gasi ofertele cele mai bune de care va puteti bucura in acest moment, ele fiind extrem de bune pentru fanii Apple.

evoMAG are o gama extrem de variata de telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus disponibile cu reduceri de pana la 800 LEI in oferta sa publica, iar aici vorbim despre aproape orice versiune de culoare si spatiu de stocare, inclusiv modelele noi jet black pe care compania Apple le-a lansat in acest an cu 32 GB spatiu de stocare.

evoMAG are disponibile reducerile de pana la 800 de LEI disponibile pentru toate modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus din oferta, insa separat de aceasta reducere sunt disponibile in aceasta pagina inclusiv modele care sunt vandute cu diverse cadouri, astfel ca orice client poate avea parte de o achizitie care sa merite.

evoMAG nu are doar reduceri de 800 de LEI pentru produsele din stocul actual, ci si diverse alte produceri pentru o varietate de alte modele de telefoane mobile iPhone pe care compania Apple le are in momentul de fata in oferta sa publica, promotiile fiind extrem de bune la acest inceput de an.

evoMAG are disponibile separat de iphone si reduceri foarte bune la electrocasnice, plus o gama extrem de variata de alte produse de care ar trebui sa profitati.