iPhone 8: 1000 de LEI Reducere de Valentine’s Day!

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au la evoMAG reduceri de pana la 1000 de LEI inainte de Valentine's Day, preturile telefoanelor fiind nesperat de bune astazi.

iPhone 8 1000 LEI Reducere Valentines Day

evoMAG ofera pana la 1000 LEI reducere pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus in momentul de fata, preturile pentru produsele companiei Apple fiind cu mult mai bune decat la finalul anului trecut, in aceasta pagina fiind listate toate modelele care beneficiaza de oferte surprinzator de bune chiar acum.

evoMAG are toate modelele de telefoane iPhone 8 si iPhone 8 Plus pe care compania Apple le vinde in oferta sa publica, deci puteti gasi cu reducere de pana la 1000 de LEI orice fel de combinatie de culoare si spatiu de stocare in momentul de fata, asa ca va puteti cumpara telefonul dorit chiar in acest moment.

evoMAG are reduceri de pana la 1000 de LEI in acest moment la modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus disponibile in oferta sa publica, insa pentru altele exista si cadouri oferite, astfel ca in aceasta pagina veti gasi listate unitatile care fac parte din oferta si pe care le puteti cumpara mai ieftin decat va puteti imagina.

evoMAG are nu doar telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus disponibile in oferta in momentul de fata, deoarece si multe alte modele de telefoane ale companiei Apple au reduceri de pana la 1000 de LEi in acest inceput de an, asa ca va puteti bucura de oferte excelente cat inca sunt disponibile.

evoMAG nu are reduceri doar la aceste modele de telefoane mobile, ci si la multe alte produse, asa ca trebuie doar sa analizati oferta existenta.

Articolul precedentiOS 11.3: Schimbarea Importanta Anuntata de Apple
Articolul următoriOS 11.3: CUM Dezactivezi Limitarea Performantelor iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.