evoMAG. Black Friday 2018 a INCEPUT mai Devreme

evoMAG. Black Friday 2018 a inceput mai devreme la unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, iata ce promotii foarte bune are disponibile.

evoMAG Black Friday 2018

evoMAG. Black Friday 2018 a inceput mai devreme astazi la unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, astfel ca 60.000 de produse sunt disponibile in aceasta pagina cu reduceri de pana la 70%. Ieri va spuneam ca Altex Black Friday incepe astazi in Romania, evenimentul celor de la Altex fiind pornit la miezul noptii, insa cei de la evoMAG au urmat dimineata cu o gama foarte variata de produse care au reduceri foarte bune in acest moment.

evoMAG. Conform CEO-ului magazinului online, evenimentul Black Friday 2018 este cea mai mare campanie de reduceri din istoria magazinului, cu de 2 ori mai multe produse listate la preturi mai mici decat in mod normal. Asta inseamna ca evoMAG se asteapta sa inregistreze si vanzari cu 25% – 30% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, deci Black Friday 2018 ar trebui sa fie unul de succes, mai ales ca va avea o perioada de desfasurare mai lunga.

evoMAG. Black Friday 2018 intre 1 – 8 noiembrie cu reduceri de 70%!

evoMAG. Printre produsele care vor beneficia de reduceri foarte bune de Black Friday 2018, in aceasta pagina, pana pe 8 noiembrie se regasesc televizoarele 4K la preturi de la 799 de LEI, laptop-uri de gaming cu reduceri de 1200 de LEI, sau electrocasnice mai ieftine cu pana la 50%. Nu sunt uitate telefoanele mobile, tabletele, smartwatch-urile, monitoarele, imprimantele, componentele pentru calculatoare, si multe altele pe care evoMAG le va vinde cu preturi foarte bune in campania pentru Black Friday 2018.

evoMAG. Cam la fel ca anul trecut, pentru Black Friday 2018 se pare ca vor fi mai multe runde de reduceri pentru clientii din Romania, astfel ca oricine isi va putea cumpara cam orice doreste, oricand are chef. Promotiile oferite de catre cei de la evoMAG pentru Black Friday 2018 vor fi, cel mai probabil, mai bune in ziua in care eMAG va organiza Black Friday pe 16 noiembrie, asa ca orientati-va sa faceti cumparaturile potrivite cam pe atunci.

2 COMENTARII

  1. foarte penibile magazinele romanesti…se folosesc de termenul blackfriday toata luna octombrie cu reduceri de tot rasul, in loc sa ofere DOAR O ZI DAR CU OFERTE ADEVARATE! Iar voi mai penibili folositi un link profit share sa va iasa si voua de o paine sau un pachet de tigari..TIPIC ROMANESC.

  2. Pacat de reclama, nu o merita. Oferte inexistente. Pana si tehnic e trist ca apar produse cu pret taiat, mai jos aparand acelasi pret 🙂 discount 0%.