iPhone SE 2 Concept Arata Telefonul pe care ti-l vei Dori!

iPhone SE 2 este prezentat intr-un nou concept care are menirea de a ne arata cat de bine ar putea crea compania Apple design-ul viitorului sau telefon mobil.

iphone se 2 concept dori

iPhone SE 2 este in proces de dezvoltare in momentul de fata, conform celor mai recente zvonuri privind produsele pe care compania Apple intentioneaza sa le lanseze pe piata in 2018. iPhone SE 2 este zvonit a fi doar un upgrade minor in comparatie cu iPhone SE, insa zvonuri anterioare sugerau un upgrade care ar aduce unele schimbari oferite in iPhone X.

In momentul de fata iPhone SE 2 este un mister destul de mare, iar asta pentru ca Apple vrea ca lucrurile sa fie asa, dar si poate pentru ca schimbarea nu va fi chiar atat de mare. In ciuda acestui lucru, in conceptul de mai jos vedem un iPhone SE 2 care arata foarte bine, exceptand decupajul in ecran, acesta pastrand liniile de design ale iPhone X.

iPhone SE 2, daca va arata precum in conceptul de mai jos, cred ca va fi un telefon pe care foarte multi fani ai companiei Apple vor dori sa il cumpere imediat dupa lansare. Voi ce parere aveti despre acest concept ?