iPhone SE 2 ar putea fi o Mare Dezamagire

iPhone SE 2 ar putea fi o mare dezamagire pentru fanii companiei Apple deoarece modelul pregatit de catre Apple ar putea avea putine noutati majore.

iPhone SE 2 Dezamagire

iPhone SE 2 ar putea fi de fapt o mare dezamagire, conform unor informatii aparute astazi, iar asta pentru ca Apple si-a “intins resursele la maxim” si ar avea probleme in a dezvolta multiple modele ale iPhone. Este de asteptat ca in toamna 2018 Apple sa lanseze un iPhone 9, un iPhone XS si un iPhone XS Plus, iar acest proces de dezvoltare ar “consuma” toate resursele Apple si ar face improbabila lansarea unui iPhone SE 2 in primavara.

iPhone SE 2 ar fi imposibil de adus pe piata de catre Apple deoarece nu mai are oameni cu care sa produca acest model de telefon mobil, iar asta ne spune Ming-Chi Kuo, un analist cu foarte multe previziuni corecte. El sustine ca Apple se concentreaza in principal pe cele trei modele ale iPhone mentionate mai sus si aducerea lor pe piata in toamna anului 2018, deci resursele pentru dezvoltarea altor modele ar fi mici spre inexistente.

iPhone SE 2 ar putea fi o mare dezamagire si doar un upgrade minor al iPhone SE

iPhone SE 2, conform lui Ming-Chi Kuo, ar putea fi de fapt un model usor imbunatatit al iPhone SE care ar contine un procesor mai bun si, poate, mai mult RAM pentru a rula iOS 12 cu o experienta foarte buna. Aceasta versiune imbunatatita a iPhone SE ar putea ajunge pe piata in cea de-a doua parte a anului 2018, insa informatia este pur speculativa in acest punct, asa ca nimeni nu stie clar care sunt intentiile Apple privind acest model usor imbunatatit.

“With three new models in the pipeline for the second half of 2018, we believe Apple may have used up its development resources. Also, we think the firm will do all it can to avoid repeating the mistake of a shipment delay for the three new models. As such, we believe Apple is unlikely to have enough spare resources to develop a new iPhone model for launch in 2Q18.”

iPhone SE 2 ar putea ajuta compania Apple sa isi creasca substantial vanzarile in urmatoarele luni si sa compenseze o eventuala scadere in interesul vis-a-vis de iPhone X, dar desigur ca efectul ar putea fi invers. iPhone SE 2 ar cam trebui sa ajunga pe piata deoarece Apple nu a mai oferit de ceva timp un upgrade substantial pentru seria iPhone SE, asa ca ramane sa vedem daca Apple a ramas fara resurse, sau ne va surprinde placut.