Sony Anunta un nou Tip de Smartphone

Sony se pregateste de Mobile World Congress 2018, iar pentru conferinta globala anunta lansarea unui nou tip de smartphone pentru utilizatorii din lumea intreaga.

5

sony tip smartphone

Sony va fi prezeneta la sfarsitul acestei luni la Mobile World Congress 2018, iar pentru a le readuce aminte oamenilor despre acest lucru, a publicat teaserul pe care il vedeti mai jos. Vorbim despre un teaser care pare sa sugereze faptul ca Sony vrea sa lanseze un nou tip de smartphone in cadrul conferintei, iar aici vorbim despre o schimbare de design pentru produse.

Sony ar fi interesata sa lanseze un smartphone care are o carcasa curbata, iar asta ar face tinerea sa mai usoara in mana si ar usura inclusiv utilizarea pentru perioade lungi de timp. Smartphone-urile curbate nu sunt o idee chiar atat de noua, cei de la LG avand o serie destul te interesanta acum cativa ani, insa Sony ar putea veni cu ceva nou anul acesta.

Informatii cu privire la modelul de smartphone curbat pe care Sony ar intentiona sa il lanseze nu au aparut deocamdata, insa din moment ce intentiile companiei au fost dezvaluite, ar trebui sa le vedem. Mobile World Congress 2018 va incepe peste exact o saptamana, asa ca Sony ar trebui sa lase cateva dezvaluiri sa ajunga la presa pentru a creste interesul vis-a-vis de telefon.

View this post on Instagram

Join us. 26.02.18 #SonyMWC

A post shared by Sony Mobile (@sonyxperia) on

Sony nu este unul dintre producatori de telefoane mobile care vinde foarte multe unitati anual, insa compania nu a renuntat vreodata la ideea de a lansa asemenea produse pe piata. Poate ca un smartphone curbat va fi atractiv pentru clientii companiei Sony, insa e nevoie ca el sa aiba un design interesant si functii pe masura, altfel va fi dat foarte repede uitarii.