Samsung Galaxy S9: Autonomia va UIMI Fanii

Samsung Galaxy S9 va avea o autonomie foarte buna pentru baterie, compania coreeana avand grija de clientii care au nevoie sa-si foloseasca telefoanele oricand.

Samsung Galaxy S9 autonomia bateriei prototip

Samsung Galaxy S9 se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, iar cu fiecare zi care se “scurge” pana la evenimentul din 25 februarie, lumea intreaga afla tot mai multe secrete ale noului telefon. Ieri am aflat multe informatii importante din imaginile de presa pentru Samsung Galaxy S9, iar astazi aflam cateva detalii extrem de importante de la o persoana care a avut ocazia de a testa unul dintre prototipurile verificate inaintea lansarii.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba integrata o baterie de 3000 mAh, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va avea o baterie de 3500 mAh, ambele avand baterii de capacitate identica precum modelele de anul trecut. Foarte multa lume a criticat decizia coreenilor de a implementa in Samsung Galaxy S9 o baterie de capacitate identica precum cea din modelele anterioare, dar siguranta clientilor e mai importanta decat autonomia bateriei.

Samsung Galaxy S9 va oferi totusi o autonomie foarte buna pentru baterie, iar cel care a avut ocazia de a testa prototipurile spune ca acestea pot functiona timp de o zi si jumatate fara probleme pentru utilizatori. Nu sunt oferite informatii privind numarul efectiv de ore de utilizare pe care Samsung Galaxy S9 le va oferi, insa autonomia pare sa fie extrem de apropiata de cea oferita de catre iPhone X al companiei Apple, care e mult mai scump.

Samsung Galaxy S9 – este anuntata ca fiind foarte buna

Samsung Galaxy S9 au o autonomie de 1 zi si jumatate de utilizare le-ar permite clientilor Samsung sa-si foloseasca telefoanele fara probleme intr-o zi intensa de lucru, ceea ce isi doreste toata lumea. Autonomia bateriei unui smartphone difera de la o persoana la alta, iar asta pentru ca nimeni nu-si foloseste telefonul in exact acelasi mod, dar Samsung Galaxy S9 ar trebui sa ofere o autonomie surprinzatoare pentru clientii coreenilor.

Samsung Galaxy S9 va avea o autonomie buna si pentru ca noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810 administreaza mult mai eficient energia disponibila pentru bateriile incluse. Asta ofera o autonomie imbunatatita pentru utilizatorii Samsung Galaxy S9, in tandem cu performantele crescute, deci in final s-ar putea sa observam ca iPhone X si iPhone 8 Plus ar putea fi intrecute in autonomie de catre noile telefoane ale Samsung.

Samsung Galaxy S9 nu va avea foarte multe schimbari implementate de catre compania coreeana in comparatie cu modelele anterioare, iar asta desi pretul de vanzare urmeaza sa creasca simtitor. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie la ora 19:00 in Barcelona, precomenzile urmand a incepe pe data de 2 martie, in timp ce vanzarile vor fi initiate pe 9 si 16 martie, dar in tari diferite, inclusiv in Romania.