Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Imagini de Presa Confirma Functiile

Samsung Galaxy S9 are confirmate printr-o serie de imagini de presa noile functii si specificatii tehnice pe care compania coreeana le va oferi pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 exclusiv imagini presa

Samsung Galaxy S9 va fi dezvaluit in totalitate pana in momentul in care compania coreeana il va prezenta pentru lumea intreaga, ia o serie de imagini aparute astazi confirma noi functii care urmeaza sa fie oferite pentru el. Vorbim despre imagini care provin direct de la compania Samsung si care ne arata inainte de vreme care vor fi functiile majore pe care Samsung Galaxy S9 le va avea promovate pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 violet imagini presa

Samsung Galaxy S9 are prezentat in detaliu noul design pe care compania coreeana l-a creat pentru utilizatorii din lumea intreaga, tot ceea ce ne este prezentat astazi fiind in concordanta cu zvonurile anterioare. Mai exact, Samsung Galaxy S9 va seamana foarte mult cu modelul anterior, dar desi imaginile de pesa confirma iar acest aspect, totusi nu este prima oara cand auzim aceste informatii in legatura cu noul telefon al coreenilor.

Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmat faptul ca ambele modele vor avea camera de 12 megapixeli cu deschidere variabila, de f/1.5 si f/2.4, iar mai jos puteti vedea si o poza care arata pentru ce vor fi folosite ele. Practic, deschiderea mai mica va fi utilizata pentru pozele facute noaptea, in timp ce deschiderea mai mare pentru cele facute ziua, iar asa Samsung Galaxy S9 va putea inregistra poze de calitate mult mai buna pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 camera deschidere

Samsung Galaxy S9 –  imaginile de presa care confirma functiile

Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmat faptul ca un chip Qualcomm Snapdragon 845 va fi integrat, acesta urmand a avea o frecventa de 2.6 GHz, el fiind utilizat doar in anumite regiuni de pe glob. Desigur ca in Samsung Galaxy S9 va fi folosit si un chip Exynos 9810 de catre compania coreeana, procesorul din el fiind tactat la 2.9 GHz, dar fiind utilizat in mai multe regiuni, cate 4 GB RAM si 6 GB RAM fiind integrati in modelele standard si Plus.

Samsung Galaxy S9 violet imagini presa 2

Samsung Galaxy S9 va avea o camera de 3000 mAh, Samsung Galaxy S9 urmand a avea una de 3500 mAh, compania coreeana nereusind sa integreze modele cu baterii de capacitate mai mare in telefoanele sale. Pe de alta parte, se pare ca tehnologia din spatele ecranelor Infinity este imbunatatita pentru Samsung Galaxy S9, dar deocamdata nu se stie ce fel de schimbari au fost facute, ele urmand a fi anuntate oficial in cursul acestei saptamani.

Samsung Galaxy S9 violet imagini presa 1

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat de catre compania coreeana in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 25 februarie la ora 19:00 in Barcelona, inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, in timp ce lansarea va avea loc pe 9 martie in unele tari, si pe 16 martie in altele.

Samsung Galaxy S9 violet imagini presa stereo
Difuzoarele Stereo ale Samsung Galaxy S9