Asa se fac Dezasamblarilor celor mai noi Modele ale iPhone

dezasamblare noi iphone

iFixIt este cea mai cunoscuta companie specializata pe repararea de telefoane mobile, in principal, iPhone, iar asta multumita dezasamblarilor facute anual de catre expertii sai. Dupa cum prea bine stiti, de fiecare data cand se lanseaza un nou model al iPhone, sau orice alt produs nou al Apple, cei de la iFixIt il dezasambleaza si-i arata lumii intregi toate noutatile.

Pentru ca acest proce s-a transformat intr-o industrie si pentru ca tot mai multe companii concureaza pentru a dezasambla primele fiecare produs nou al Apple, astazi vedem cate ceva din spatele a ceea ce se intampla in cadrul iFixIt. CEO-ul companiei si jurnalistii discuta despre motivele din spatele crearii iFixIt, dar si ceea ce implica prima dezasamblare a unui iPhone X.

iFixIt isi trimite in fiecare an cate o echipa de angajati in Australia, sau uneori in Noua Zeelanda, pentru a cumpara cele mai noi produse inainte de a fi lansate in SUA. In orele care trec intre lansarea din acele tari si cea din Europa, sau SUA, expertii iFixIt dezasambleaza produsele si arata lumii intregi secretele ascunse de catre compania Apple.

iFixIt ajuta deasemenea oamenii sa invete cum sa-si repare singuri produsele electronice, avand disponibile o varietate de tutoriale pentru cam orice fel de produs important. Acestea fiind spuse, urmariti clipul video de mai jos pentru a vedea “magia” din spatele prezentarii secretelor iPhone X pentru lumea intreaga.