Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Pret mai MIC decat Credeam

Samsung Galaxy S9 va avea un pret mai mic decat cel pe care-l spuneau toate zvonurile de pana acum, compania coreeana urmand a-si vinde telefoanele mai ieftin.

Samsung Galaxy S9 pret mic exclusiv

Samsung Galaxy S9 va avea un pret mult mai mic decat credeam, conform unor noi informatii aparute astazi, compania coreeana urmand a-si vinde telefonul mai ieftin, probabil si pentru ca nu a implementat atat de multe schimbari. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus nu vor fi cu mult mai scumpe decat modelele anterioare, informatiile de astazi venind de la surse din industria mobila din Marea Britanie, unde va fi lansat initial.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor fi cu doar 50 de lire mai scumpe decat modelele lansate anul trecut pe piata, conform acestor surse, iar preturile ar urma sa inceapa de la 739 de euro si respectiv 829 de euro. Aceste preturi sunt cu 50 de lire mai mici decat cele anuntate initial pentru seria Samsung Galaxy S9, iar aceasta este o veste excelenta pentru clientii care asteptau sa cumpere noile modele dupa lansarea oficiala.

Samsung Galaxy S9 va avea preturi care incep de la 835 de euro si respectiv 937 de euro in restul Europei, acestea urmand a fi cu aproximativ 50 – 60 de euro mai mari decat cele percepute in cursul anului trecut. Desigur ca in SUA Samsung Galaxy S9 va fi vandut la preturi de peste 1000 de dolari, fara taxe, telefoanele avand preturi extrem de apropiate de cele ale iPhone X, lucru care ar putea tine destui americani departe de telefoanele coreenilor.

Samsung Galaxy S9 – exclusiv, pret mai mic decat credeam

Samsung Galaxy S9 vandut la un pret de minim 1000 de dolari in SUA va fi la fel de scump precum iPhone X, deci cred ca acolo vorbim despre un pret de usor peste 1000 de dolari cu tot cu taxe, tot foarte aproape de telefonul Apple. Facand o conversie a preturilor din Marea Britanie in dolari, rezulta un pret de aproximativ 1037 dolari pentru Samsung Galaxy S9, foarte mare pentru telefon, dar daca va include si taxele, atunci ar putea fi rezonabil, modelul Plus fiind mai scump decat iPhone X.

“The new Samsung Galaxy S9 will cost £739 in the UK when it launches on Sunday February 25. Expect the S9 to be priced roughly £50 cheaper than what everybody is saying. To be clear – this comes from someone we trust in the UK mobile industry who would certainly be in a position to know this information.”

Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie vandut in Romania la preturi care incep de la 3900 de LEI, sau 4300 de LEI pentur modelul Plus, iar asta in baza preturilor pe care compania ar urma sa le ceara la nivel european. Diferenta fata de modelele de anul trecut ar fi de cam 300 de LEi, similara cu ceea ce va cere Samsung pentru telefoanele din seria Samsung Galaxy S9 in alte tari, deci stiti cam cat ar trebui sa platiti pentru noile modele.

Samsung Galaxy S9 este programat pentru a fi prezentat pe data de 25 februarie in cadrul unui eveniment care va avea loc la ora 19:00 in Barcelona, atunci urmandu-i a fi anuntate toat enoutatile. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda pe 2 martie, va fi prezentat oficial in Romania pe 6 martie, in timp ce pe 9 si 16 martie va fi lansat progresiv in multe tari importante pentru compania coreeana.