iOS 11.2.6: Download pentru iPhone si iPad

iOS 11.2.6 poate fi descarcat pentru iPhone si iPad in format ipsw chiar in acest moment, noua versiune a sistemului de operare Apple fiind lansata noaptea trecuta.

iOS 11.2.6 Download

iOS 11.2.6 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare rezolvand o problema extrem de importanta. Cei de la Apple au anuntat lansarea iOS 11.2.6 chiar la sfarsitul saptamanii trecute si noaptea trecuta au decis sa ofere actualizarea pentru utilizatori, instalarea sa fiind obligatorie.

iOS 11.2.6 nu va mai permite blocarea aplicatiilor de mesagerie, de socializare, sau a oricaror altora care pot afisa texte, cu acel caracter indian Telugu, atunci cand este afisat. Problema a generat frustrare in randul unui numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga, iar compania Apple a decis sa puna capat acestor probleme cu lansarea facuta noaptea trecuta.

iOS 11.2.6 – descarca-l pentru iPhone si iPad

iOS 11.2.6 poate fi instalat pe oricare dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile, metoda cea mai simpla fiind prin actualizare software, cea mai complicata fiind cu un ipsw, pe care il puteti descarca de mai jos.