Yahoo! Mail are Mari Probleme de Functionare pe iPhone

Yahoo! Mail are foarte mari probleme de functionare pe iPhone si iPad, compania Yahoo! fiind constienta de ele, dar deocamdata nu are o solutie de rezolvare.

yahoo mail probleme iphone

Yahoo! Mail ramane unul dintre cele mai folosite servicii de email la nivel global, iar din pacate se pare ca utilizatorii iPhone si iPad au probleme mari in a folosi serviciul in aplicatia Mail a iOS 11. Primele probleme de interconectare dintre Yahoo! Mail si aplicatia nativa Mail au aparut cand iOS 11 a fost lansat, iar pana acum ele nu au fost rezolvate.

Yahoo! Mail sustine ca inca investigheaza problemele care impiedica folosirea serviciilor sale in aplicatia Mail nativa a iOS, dar nu stie exact cum sa le rezolve deocamdata. Desigur ca Yahoo! recomanda instalarea aplicatiei Yahoo! Mail disponibila in AppStore pentru iPhone si iPad, iar in momentul de fata o solutie mai buna pentru a accesa email-urile nu exista.

Problemele cu Yahoo! Mail variaza de la imposibilitatea de a citi sau trimite mesaje, pana la disparitia mesajelor din inbox in mod aleator, sau imposibilitatea de logare la serverele Yahoo!. Logarea in Yahoo! Mail este uneori imposibila pentru cei care o fac pentru prima oara, foarte multi utilizatori fiind extrem de frustrati din cauza acestor probleme, aparent fara rezolvare.

We are aware that some Yahoo Mail users are currently seeing issues when accessing their emails through a Mail app. We apologize to those affected and are working quickly to fix it. You can try using the web or Yahoo Mail app to access your email in the meantime.

Avand in vedere ca Yahoo! stie despre problemele Yahoo! Mail de cateva luni si inca nu le-a rezolvat, e greu de spus cat de interesata este sa faca acest lucru. Compania are tot interesul ca lumea sa-i foloseasca aplicatia Yahoo! Mail pentru iPhone si iPad in locul celei native din iOS, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in final cua ceasta situatie.