Prima Pagina iPhone iPhone SE 2: Noutati despre Ecran si alte Specificatii

iPhone SE 2: Noutati despre Ecran si alte Specificatii

iPhone SE 2 are noi informatii dezvaluite astazi privind ecranul si specificatiile pe care compania Apple le pregateste pentru clientii din lumea intreaga.

iphone se 2 noutati ecran specificatii

iPhone SE 2 pare tot mai sigur pentru lansare anul acesta, dupa ce noi detalii privind viitorul telefon mobil al companiei Apple sunt anuntate de catre o publicate asiatica, ale carei surse nu sunt cunoscute. iPhone SE 2 urmeaza sa aiba un design foarte similar cu cel al iPhone SE, sticla din carcasa putand fi eliminata, insa separat de aceasta schimbare, doar noua diagonala de 4.2 inch pentru ecran ar fi o schimbare majora pentru aspectul telefonului.

iPhone SE 2 cu ecran de 4.2 inch in loc de 4 inch este o schimbare imposibila, asa ca n-as da prea multa crezare acestei schimbari anuntate, dar implementarea unui chip A10 Fusion cu 2 GB RAM si minim 32 GB spatiu de stocare, este ceva credibil. iPhone SE 2 nu va avea un chip A11, pentru ca asta ar creste foarte mult costul de productie, iar fara Face ID si ecran care sa acopere tot panoul frontal, telefonul va fi vandut in continuare la un pret mic.

iPhone SE 2 – noutati despre ecran si alte specificatii

iPhone SE 2 este anuntat deasemenea ca fiind pregatit pentru prezentare in cadrul WWDC 2018, care ar urma sa inceapa pe 4 iunie, dar acest lucru pare la fel de posibil ca lansarea unei masini de catre Apple in 2018. Daca va fi intr-adevar lansat anul acesta, iPhone SE 2 va fi disponibil din martie, fara vreun eveniment special pregatit de catre Apple, iar in lipsa unor schimbari majore, ar putea fi doar iPhone SE 2018 si nu un adevarat iPhone SE 2.

“Recently, the industry chain exposed some information iPhoneSE, this smart phone will be released at this year’s WWDC conference, that is, by convention, at the WWDC conference in June. Configuration, in accordance with the “convention”, iPhoneSE2 will be equipped with A10 processor, 2GB + 32GB storage combination, in addition to 2GB +128 GB storage portfolio optional; display increased to 4.2 inches, the resolution slightly changed but not.”

iPhone SE 2 a fost prezentat pana acum cu o varietate de schimbari, de la unele care l-ar transforma intr-un iPhone X Mini si pana la altele care il prezinta ca un simplu upgrade pentru modelul actual. Cele mai credibile surse sustin ca iPhone SE 2 nu va aduce schimbari majore pentru deign, ci doar un upgrade pentru componente, fara a avea incarcare wireless, Face ID, sau alte noutati care sa-i creasca pretul de vanzare in magazine.

 • Srb Srb

  Superb ! E ok sa mai faca un SE 2 sunt sigur ca vreo 3-4 mil de utilizatori inca sunt ce vor ceva f compact pt 2018 dar cu un hardware si camera mai buna fata de prima generatie

 • Cristi

  SRB. Sa nu te reproduci, nu aduci niciun beneficiu acestei societati..

 • flo262930

  Cand eram copii si faceam prostii, parintii ne spuneau: -Aveti grija ca o sa va faceti mari,si o sa vedeti ce o sa patiti…Ne am facut mari si uite ce am patit, a aparut SRB, prima fiinta inteligenta, care nu si foloseste creierul, fiindca nu are pt ce, pt cine si de ce…

 • adrian

  O prostie, daca adopta macar un ecrat de 4,7 era chiar bine…

 • petru

  Doame ce isi bate lumea joc de el si el chiar nu se lasa cat de domb sa fii

 • Srb Srb

  tu esti 0 stai calm…datorita mie merg lucrurile in tara asta

 • Srb Srb

  daca nu foloseste creierul cum poti spune, de unde stii ca acea persoana este inteligenta?
  Deci ai incercat sa ataci dar ai devenit tu persoana aceea pe care o caracterizezi

 • Srb Srb

  asta ai vrea tu…dar invata ce inseamna sa iti bati joc de cineva…invata definitiile ca observ sunteti niste maimute ce vorbesc fara sa cunoasca limba romana

 • tralala

  Are masterat in idiotenie 🙂

 • naiphon

  Srb ti-a cazut relantiu…?😂

 • Aprob ;)))

 • Tu si Obama:)))

 • Cand esti prost de mic, cand esti mare doar te joci:))))

 • Rainbow Max

  Comentariile astea sunt dovada ca utilizatorii Apple sunt cei mai inteligenti.

 • traiann

  Bine spus Rainbow Mac

 • sly-man

  sunt persoane care doresc telefoane la dimensiuni mai reduse nu ditamai tabletele cu aspect de telefon, hai unu cu manuta mai mare asa ca a mea i-ar mai sta cat de cat bine cu un giga smart pheon in mana, apoi unuia care are manuta de ginecolog. Apropo sti ce imi vine in minte prima data cand vad ditamai telefoanele? eee, imi aminteste de felia aia mare de paine de casa care o ungeam cu untura si sare care de-abia o tineam in ambele maini si o mancam de numa numa :))