Apple Publica noi Tutoriale pentru a face Poze cu iPhone

pple tutoriale poze iphone

Apple a publicat noaptea trecuta o serie noua de tutoriale care au menirea de a ii invata pe utilizatorii iPhone cum sa faca poze bune folosindu-si telefoanele mobile. Vorbim despre trei clipuri video pe care le puteti vedea mai jos, compania Apple aratandu-ne intai cum putem face clipuri video slow-motion folosind functia dedicata din aplicatia Camera.

Mai departe, compania Apple ne arata cum face poze de deasupra unui subiect, iar in final avem un tutorial care ne arata cum facem clipuri poze alb-negru cu telefoanele noastre. Apple publica in mod regult clipuri video prin care incearca sa ii invete pe utilizatori cum sa faca poze si clipuri video excelente, asa ca vom vedea altele noi in curand.

Articolul precedentInstagram are o Noua Actualizare Lansata pe iPhone
Articolul următoriOS 11.3 Beta 3: Noutatile pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.