iOS 11.3 Beta 3: Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.3 beta 3 are toate noutatile prezentate dupa lansarea facuta de catre compania Apple, iPhone si iPad avand parte de o serie de schimbari interesante.

iOS 11.3 Beta 3 Noutati iPhone iPad

iOS 11.3 Beta 3 a fost lansat aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad. Compania Apple a eliminat AirPlay 2 din iDevice-urile noastre, astfel ca aceasta functionalitate nu mai este disponibila pe iPhone si iPad, dar cel mai probabil va reveni dupa iOS 11.3 Beta 3.

iOS 11.3 Beta 3 aduce in rest rezolvari pentru diverse probleme de functionalitate pe care iPhone si iPad le au, compania Apple evitand sa implementeze alte functii noi pentru noi. Dupa cum se prezinta situatia in momentul de fata, iOS 11.3 Beta 3 pare sa fie o actualizare menita doar sa imbunatateasca experienta de utilizare a iPhone si iPad, dar nimic altceva.

iOS 11.3 Beta 3 nu este o schimbare importanta pentru iPhone si iPad, insa compania Apple a implementat in sfarsit suport pentru iPod Touch 6G, deci il puteti instala si acolo.