WhatsApp: Noua Functie Lansata Astazi

WhatsApp are o noua functie disponibila incepand de astazi, compania americana implementand-o printr-o actualizare a aplicatiei, care poate fi instalata chiar acum.

whatsapp functie descriere grupuri

WhatsApp are in proces de lansare o noua functie incepand de astazi, compania americana testand-o temeinic timp de cateva luni inainte de a decide sa o distribuie pentru utilizatorii sai din lumea intreaga. Mai exact, WhatsApp urmeaza sa introduca pentru utilizatori posibilitatea de a seta descrieri pentru grupurile de conversatii din care fac parte, noua functie fiind extrem de utila pentru cei care creeaza asemenea grupuri pentru prieteni si nu numai.

WhatsApp are aceasta functie implementata incepand de astazi pentru utilizatorii Android din lumea intreaga, ea fiind testata de catre compania americana initial pentru aceasta paltforma inainte de a fi extinsa si pe iPhone. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functie pentru WhatsApp dupa ce va fi oferita inclusiv pe iPhone, ea avand o sectiune dedicata in interfata care permite editarea informatiilor pentru un anumit grup de conversatii.

WhatsApp – noua functie lansata oficial astazi

WhatsApp descriere grupuri

WhatsApp implementeaza in mod constant noi functii pentru utilizatorii platformei din lumea intreaga, iar cea de astazi se va dovedi cu siguranta a fi utila pentru foarte multi dintre utilizatorii care folosesc aplicatia zilnic. Vorbim despre o functie pe care utilizatorii WhatsApp au cerut-o de ceva vreme pentru aplicatie si iata ca ea este oferita intr-un final in mod oficial, chiar daca deocamdata doar cei care au Android o vor putea utiliza, cei cu iPhone urmand a o avea in curand.

WhatsApp a anuntat recent ca are peste 1.3 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, platforma detinuta de catre Facebook fiind din ce in ce mai populara la nivel global in randul tinerilor si nu numai. WhatsApp are in momentul de fata in proces de dezvoltare o multitudine de functii noi, printre care un sistem de plati mobile similar Apple Pay, o versiune pentru tabletele iPad, plus alte functii interesante pentru utilizatorii sai.

Articolul precedentAltex are Reduceri BUNE la iPhone 8 astazi
Articolul următorXiaomi Mi Mix 2s si ce a Copiat din iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.