WhatsApp: Rezolva Problema Majora a Inchiderilor Subite

WhatsApp este afectata de o noua problema serioasa care duce la blocarea aplicatiei in utilizarea obisnuita pe telefoane, dar iata ce rezolvare exista pentru asta.

whatsapp problema inchideri

WhatsApp este una dintre aplicatiile afectate in momentul de fata din cauza unei probleme a sistemului de operare iOS 11 pe care compania Apple nu a reusit sa o rezolve inainte sa lanseze iOS 11.2.5. Cei din Cupertino au anuntat totusi ca iOS 11.2.6 va fi lansat in perioada imediat urmatoare pentru a o rezolva, dar intre timp, toti cei care au iPhone, iPad, Mac, sau Apple Watch, sunt afectati din cauza unui bug care blocheaza aplicatiile de mesagerie, WhatsApp numarandu-se printre ele.

WhatsApp este afectata in aceeasi masura ca aplicatia Mesaje, Messages, de un caracter indian, care de indata ce este trimis blocheaza aplicatia de mesagerie in totalitate, impiedicand utilizarea sa. Ati vazut deja cu siguranta unele clipuri video in care acest bug al iOS 11 este demonstrat, el fiind responsabilitatea Apple, nu cea a WhatsApp, insa asta nu inseamna ca nu il puteti rezolva chiar acum pentru a va putea folosi iDevice-urile fara probleme.

WhatsApp – rezolva problema inchiderilor subite pe iPhone

WhatsApp a implementat acum ceva timp o optiune care permite stergerea mesajelor trimise de catre utilizatori, iar daca o persoana va trimite acel caracter indian pentru a va bloca aplicatia, ea poate sterge acel mesaj pentru a o debloca. Mesajul trimis trebuie sters in maxim 5 minute de la trimiterea catre voi, WhatsApp impunand aceasta limita, o alta solutie fiind stergerea intregii conversatii, dar asta ar putea fi imposibil, pentru ca aplicatia va afisa un preview pentru mesaj in interfata de conversatii.

WhatsApp, la fel ca restul aplicatiilor de mesagerie, nu este afectata de aceasta problema in iPhone, iPad, Mac, sau Apple Watch-urile care ruleaza iOS 11.3, asa ca instalarea acestei versiuni ar putea fi o solutie. WhatsApp nu are cum sa rezolve problema de una singura, deci nu exista vreo actualizare pentru aplicatie care poate fi facuta pentru ca problema sa fie rezolvata, asa ca fie cereti stergerea mesajului trimis, fie asteptati iOS 11.2.6.