Prima Pagina iPhone iOS 11.3 beta 3 vs iOS 11.2.6 – Un mare Pas Inapoi...

iOS 11.3 beta 3 vs iOS 11.2.6 – Un mare Pas Inapoi facut de Apple

iOS 11.3 beta 3 este comparat cu iOS 11.2.6 pentru a ni se arata cat de diferite sunt performantele sistemelor de operare pentru telefoanele iPhone ale Apple.

iOS 11.3 beta 3 performante iOS 11.2.6 iphone

iOS 11.3 beta 3 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar astazi il vedem intr-o comparatie pe care un youtuber o face cu iOS 11.2.6 pentru toata lumea. In cele trei clipuri video de mai jos puteti vedea iOS 11.3 beta 3 comparat cu iOS 11.2.6 pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPhone 8, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

iOS 11.3 beta 3 are performante surprinzatoare, dar nu intr-un mod bun, pentru ca ele nu sunt peste cele ale iOS 11.2.6, ci din contra sunt cam aleatorii, daca pot spune asa. Mai exact, iOS 11.3 beta 3 este mai rapid in deschiderea unor aplicatii si rularea anumitor functii, in timp ce iOS 11.2.6 il intrece in alte task-uri in utilizarea telefoanelor iPhone.

Acest lucru se observa foarte usor la iPhone 5S si iPhone 6, care sunt si cele mai vechi modele de telefoane ale companiei Apple, insa iOS 11.3 beta 3 nu functioneaza perfect nici pe altele. Desigur ca cu cat ne apropiem mai mult de iPhone X, performantele iOS 11.3 beta 3 devin cu atat mai bune, dar trebuie sa ai si un  telefon nou pentru a profita de performantele bune.

iOS 11.3 a avut performante mult mai bune in prima versiune lansata de catre compania Apple, insa iata ca in iOS 11.3 beta 3 lucrurile au luat o intorsatura neobisnuita. Desigur ca iOS 11.3 beta 3 este, dupa cum ii spune si denumirea, o versiune beta a sistemului de operare, asa ca pana in momentul lansarii versiunii finale ar trebui sa se imbunatateasca performantele.

 • doring

  Pe 11.2.6 aplicația mesaje se Închide subit (iPhone X)

 • alex.

  Superb… la ce preturi au telefoanele ar fi trebuit sa mearga brici… de tot rasul ios 11

 • V.P

  Widget-ul pentru vreme e degeaba , bine ,, ce iti trebuie pentru ca ai aplicatia vremea . Doar saracii folosesc widget-uri ,, asta asa sa reproduc un mara campion ;))
  In rest astept 2-3 zile sa vad daca au rezolvat cu bateria .

 • rundown

  Pe 11.3 beta 3 am probleme cand vreau sa scriu ceva in tab-ul motorului de cautare Google in Safari. Un bug foarte enervant :/

 • ios

  idem @rundown

 • Adrian Belei

  La fel și la mine în safari.

 • Ady Matei

  Am facut update la 11.2.6 pe iPhone 6 si nu imi functiona cum trebuie amprenta digitala, asa ca, am facut downgrade la 11.2.5. Cred ca voi rămâne aici o perioada mai lunga de timp. Vad ca astia își bat joc de noi cu update-urile astea de tot rahatul. Cred ca am sa renunț la iOS si am sa trec pe android.

 • Popescu Cristi

  Vz ca iti iti ea srb taxa ca și folosit suberb:))

 • Popescu Cristi

  Iar fac magarii

 • Dan Mihai

  Asa și eu, doar ca mi-e ciuda ca pierd mesajele 😛 cu ceva noroc va merge ok sync-ul de mesaje și vom scăpa de problema asta.