Samsung Galaxy S9: PRET, SPECIFICATII, LANSARE SI IMAGINI

Samsung Galaxy S9 are pretul, specificatiile, data de lansare si primele imagini dezvaluite chiar de catre compania Samsung in evenimentul de prezentare al telefonului.

Samsung Galaxy S9 PRET SPECIFICATII LANSARE IMAGINI

Samsung Galaxy S9 este prezentat in aceste momente in cadrul unui eveniment care are loc la Barcelona inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa, insa telefonul nu mai este de mult un mister pentru fani. In clipul video de mai jos puteti vedea prezentarea Samsung Galaxy S9, care este in plina desfasurare, iar in cel de-al doilea puteti vedea si clipul video oficial care ne arata noile functii pe care le are telefonul mobil.

Samsung Galaxy S9 a fost dezvaluit cu foarte mult timp inaintea lansarii de catre o gama extrem de variata de zvonuri, iar cei de la Samsung nu fac altceva decat sa le confirme astazi pentru toti fanii. Prezentarea Samsung Galaxy S9 ar trebui sa dureze pana in 2 ore, iar asta pentru ca sunt si foarte multe noutati de anuntat, cei de la Samsung pregatind multe schimbari, chiar daca majoritatea dintre ele sunt doar software, nu si hardware.

https://www.youtube.com/watch?v=8GdA4z9G4Qg

Samsung Galaxy S9 specificatiile tehnice

Samsung Galaxy S9 are urmatoarele specificatii tehnice :

  • ecran Super AMOLED curbat cu diagonala de 5.8 inch, rezolutie de 2920 x 1440 pixeli si 570 pixeli per inch;
  • chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810;
  • 4 GB RAM;
  • 64 GB si 128 GB spatiu de stocare;
  • suport pentru viteze 4G LTE de categoria 18 de pana la 1.2 Gbps;
  • cititor de amprente integrat in carcasa;
  • iris scanner;
  • un nou sistem de recunoastere faciala;
  • camera principala cu rezolutie de 12 megapixeli, deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4;
  • camera frontala cu rezolutiede 8 megapixeli;
  • port USB-C si port audio de 3.5mm;
  • difuzoare stereo;
  • incarcare wireless;
  • rezistenta la apa si praf cu certificare Ip68;
  • baterie de 3000 mAh;
  • Android 8 Oreo;
  • disponibilitate in culorile : negru, gri titan, albastru coral si violet liliac.

Samsung Galaxy S9 Plus are urmatoarele specificatii tehnie :

  • ecran Super AMOLED curbat cu diagonala de 6.2 inch, rezolutie de 2920 x 1440 pixeli si 529 pixeli per inch;
  • chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810;
  • 6 GB RAM;
  • 64 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare;
  • suport pentru viteze 4G LTE de categoria 18 de pana la 1.2 Gbps;
  • cititor de amprente integrat in carcasa;
  • iris scanner;
  • un nou sistem de recunoastere faciala;
  • camera duala principala cu rezolutie de 12 megapixeli, deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4;
  • camera frontala cu rezolutiede 8 megapixeli;
  • port USB-C si port audio de 3.5mm;
  • difuzoare stereo;
  • incarcare wireless;
  • rezistenta la apa si praf cu certificare Ip68;
  • baterie de 3000 mAh;
  • Android 8 Oreo;
  • disponibilitate in culorile : negru, gri titan, albastru coral si violet liliac.

Samsung Galaxy S9 are foarte multe speicficatii tehnice similare cu modelul lansat in cursul anului trecut, compania coreeana facand unele schimbari. Cele mai mari au legatura cu implementarea de camere duale si cresterea memoriei RAM la 6 GB pentru modelul plus, cresterea spatiului de stocare pentru modelele Samsung Galaxy S9 fiind deasemenea o schimbare buna, insa din pacate ecranul nu s-a schimbat anul acesta.

Samsung Galaxy S9 – camere noi si cu multe functii

Samsung Galaxy S9 PRET SPECIFICATII LANSARE IMAGINI 6

Samsung Galaxy S9 are o camera de 12 megapixeli cu deschidere variabia f/1.5 si f/2.4, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus are o camera duala cu senzori de 12 megapixeli si aceeasi deschidere. Samsung Galaxy S9 foloseste deschiderea variabila pentru a face poze grozave in conditii de luminozitate scazuta, sau in conditii cu luminozitate buna, ea fiind modificata automat in functie de locatia in care utilizatorii inregistreaza pozele.

Samsung Galaxy S9 pune accent foarte mare si pe realitatea augmentata, avand o aplicatie speciala implementata pentru utilizatori, aceasta putand recunoaste obiecte si oferi informatii pentru ele. Realitatea augmentata va avea un rol extrem de important pentru clienti anul acesta, Samsung Galaxy S9 urmand a prelua aici o idee foarte buna a companiei Apple pentru a le oferi clientilor functionalitate ridicata in viitor.

Samsung Galaxy S9 Plus cu a sa camera duala va oferi posibilitatea de a inregistra poze cu efect bokeh, daca utilizatorii doresc asta, ambii senzori de imagine urmand a avea stabilizare optica. Samsung Galaxy S9 Plus va avea si 6 GB RAM pentru a sustine aceste noi camere si functiile avansate pe care ele le ofera, inteligenta artificiala fiind deasemenea foarte importanta pentru sistemul de recunoastere a obiectelor disponibil pentru telefoane.

samsung galaxy s9 animoji 1

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa aiba si o noua functie similara celei animoji oferita de catre compania Apple pentru iPhone X, ea fiind integrata multumita unei aplicatii separate disponibila in telefoane. Samsung Galaxy S9 foloseste camera frontala si un sistem de urmarire a miscarilor capului pentru a anima aceste personaje virtuale din aplicatie, intreaga idee a coreenilor fiind destul de diferita fata de cea a Apple.

samsung galaxy s9 animoji 2

Samsung Galaxy S9 – pret si lansare in Romania

Samsung Galaxy S9 PRET SPECIFICATII LANSARE IMAGINI 2

Samsung Galaxy S9 este prezentat astazi, insa compania Samsung intentioneaza sa il ofere pentru precomanda incepand cu 2 martie, in Romania poate mai tarziu, dar acum va puteti inscrie la Orange aici, Vodafone aici si Telekom aici, pentru a fi notificati cand le puteti precomanda. Samsung Galaxy S9 va fi lansat incepand cu 16 martie in diverse tari de pe glob, insa in Romania ar putea fi disponibil chiar mai tarziu in martie.

Samsung Galaxy S9 va fi vandut in Europa la preturi care incep de la valoarea de 850 de euro, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va costa minim 1000 de euro pe continentul nostru. Samsung Galaxy S9 ar urma sa coste un minim de 3800 – 3900 de LEI in Romania, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus ar urma sa coste un minim de 4600 de LEI, dar asta depinde de magazinele care urmeaza sa il puna in vanzare in perioada urmatoare.

Samsung Galaxy S9 PRET SPECIFICATII LANSARE IMAGINI 5

Samsung Galaxy S9 PRET SPECIFICATII LANSARE IMAGINI 1

74 COMENTARII

  1. un produs irelevant…cand nici samsonistii nu il cumpara
    O sa fie bun intr-adevar (si stiu ca sunteti curiosi cei ce imi cititi comentariul) la drop test si la distrus dispozitivul. Pacat, samsung a fost ceva macar la specificatii pe hartie…acum sunt depasiti de mizerii din 2017 pana si la asta

  2. astia duc la nesimtire slow motion…macar apple a oferit ideea de 120 fps. de efect placut
    astia deja duc in penibil incat te intrebi daca nu iti pierzi viata uitandu-te la asemenea slow motion de 960fps, probabil alt feature ne-folosit..sau folosit doar pt demo

  3. nu e invidie…doar comentez si reactionez pe parcursul eventului penibil
    Daca pt tine chiar este ceva senzational…clar avem pretentiile f diferite..
    Si invata sa folosesti zicala “sunt acrii rau strugurii” observ ca nici nu stii ce inseamna

  4. Pacat de ecranul asta superb…in rest telefonul nu prea e cine stie ce. Camera nu cred ca e atat de buna pe cat spun ei(nici la S8 nu e stralucita), AR emoji alea par putin chinuite…

  5. cum sa zici ca aduci experienta sunetului din cinema intr-un S9? nici razer nu a prezentat astfel…si au cele mai bune speakere….

  6. @srb_srb:disqus Nu te supara ca te intreb, suferi de vre-o boala? te intreb asta ca ai un comportament ciudat, cel putin de copil. Sau poate esti redus mintal. Fa-ti un control, ia un tratament. Salut.

  7. nu inteleg ce este cu numele tau…esti Popa?? ai dat realitate pt biserica ah?!
    oamenii slabi ce apeleaza la “religie”

  8. Doamneeeeee….Cum a sarit ala cu scaunul cu rotile !!! doamne ce prezentare…pacat de acel om,s-a vazut clar ca i-a ars partea stanga a fetei..sper totusi ca folosea un note 7 si nu noul S9 ca ar fi sfarsitul pt samsung

  9. Pentru cultura ta generala sunt ATEU !
    Care e treaba cu familia mea ca nu am inteles?
    Ca un copil te comporti la fiecare lansare fie ea Apple sau Samsung.

  10. OOOO…JOS PALARIA PT ATEUL MEU
    O prezentare pt copiii necesita un comportament de copil
    Sa intelegem ca esti deja un om foarte imbatranit la interior si rigid
    BTW: ca tu, un user oarecare de pe net spune ca este ATEU…asta nu intra in notiunea de “cultura generala”

  11. Superbe terminalele cu specificații de ultima generatie , Samsung nu face rabat de nimic ….este o șlefuire a S8
    Ma deranjează rezoluția de 12 mp , ma asteptam la una de 16 mp

  12. Atunci mai spala-te! Esti ingrozitor de ani de zile! Tu chiar nu ai limite? Am inceput sa nu mai intru pe acest site datorita reclamelor agresive din ultima vreme si a faptului ca la orice tu trebuie sa fii primul care comenteaza… si macar daca ai spune si tu ceva obiectiv dar stii doar sa aberezi. Chiar nu inteleg de ce nu esti banat…

  13. iti dai seama ca arata ca Golum. Nu-ti face asteptari mari. dar e bun acolo in intuneric, ii arunca zaoan cate un telefon vechi si 10 meleoane pe luna si il lasa liber pe site sa faca controverse, lumea sa comenteze la greu injurandu-l pe el si astfel face trafic si bani pentru stapanul lui, gabor adrian.

  14. mie unul nu-mi plac barbatii..da sa mor de nu as face o exceptie si te-as incorda odata srb…mai ales acum ca am aflat ca-ti place…acum mi-am dat eu seama de ce iti place apple asa mult

  15. in video cu prezentarea oficiala pe monitor chiar arata si o masina de spalat? am recunoscut o tableta, TV, Smartphone, ceas smart o MASINA DE SPALAT RUFE, FRIGIDER!!!
    chiar era necesar ? aproape toata lumea stie ce produc ei ?

  16. 3 Mercedesuri deoarece el e pe vorba Mercedes e Mercedes …gen Audi nu are deoarece e un fel de Samsung mai performant si mai technologizat….eu stiu care e problema lui SRB 🙂 un Samsung S9 e mai inteligent ca si el si asta il supara…de ar lua el un S9 primadata ar sta noaptea sa citeasca manualul de utilizare 🙂

  17. Dar de culoarea gri titan nu se aude nimic? Cand va apare pe piata? Ca mie nu imi place nici o culoare din cele prezentate… Si asa au niste scoruri piperate, ce naiba nu au scos din prima si gri titan sau alb, care sunt foarte cerute si ii mai salvau si cu vanzarile pentru ca am un feeling ca nu prea o sa se ingramadeasca lumea sa cumpere…

  18. tinerii genii si ce stiu sa faca o prezentare si niste produse si sa creeze niste idei cu adevarat utile si inovatoare…clar nu se afla la Samsung acesti tineri

  19. pentru mine e cel mai frumos iPhone X .. mai bine raman la iPhone X.. am avut la Samsung galaxy s4 bleaaah … nu mai vreau la samsung niciodata!! ma astept pana cand apare iPhone X Plus !❤️

  20. omule…razer phone are amplificator pe ambele…plus ca sunt legile fizicii deja aici
    Vrei iar sa punem pariu? ca deja ai pierdut o casa cu acel cititor de amprente IN DISPLAY la S9…
    deci mai bine invata de la mine si poate castigi si tu un pariu cu altcineva
    iti garantez ca razer phone nu va fi depasit prea curand la difuzoare

  21. tot timpul apple da tonul si restul il duc la alt nivel..de iti dai palme…cine kkt sta sa genereze toate alea…si se misca execrabil…probabil de la soft sau cpu+gpu…Asa a facut si cu ppi…apple a dat tonul iar acum avem ppi de 1000..useless dar trebuie sa justifice cumva banii…pacat de 4gb ram care sunt deja de atatia ani venind de la o companie ce tot timpul avea cel mai mult ram

  22. el nici nu a auzit de Miele…mai era unu pe aici ce i-am zis de acest brand si m-a luat dupa o zi ca a auzit si el…dar cand l-am intrebat nu stia
    Eu am de peste 6 ani Miele cam tot ce fac ei pe partea asta si sunt la alt nivel din TOATE punctele de vedere…estetic, insonorizare,eficienta etc
    Recomand, ca sa nu mai vorbesc de garantie la care orice problema vine cu altul din prima zi,iar daca am aceeasi problema de 2 ori la acelasi produs, returneaza si banii daca doresc,chiar daca este cumparat acum 1 saptamana sau acum 2 ani

  23. ideea e ca ei au dat tonul…dupa ce apple a venit cu retina deja a explodat…si acum avem ppi de 1000 dupa cum spuneam…useless…
    dupa cum ziceam, nu au idei pt care sa ceara un pret mai mare
    Toti credeam ca vor mari oficial pretul S9 fata de s8 dar a ramas la fel..macar atat

  24. pai exact…dar acea dublare a ppi…chiar s-a vazut..a fost enorma
    acuma ca ai 350ppi sau ca ai 1000 ppi nu vezi diferenta atat de mare
    Pur si simplu acel salt, a fost cel mai mare al industriei display’urilor…ca vorbim de tv smartphone etc…si dupa aceea si in tablete in 2011, in 2012 in laptopuri si 2014 in monitoare..si dupa fiecare an s-a fazut explozia celorlalti (ceilalti ce pana sa vina apple cu asa ceva, spuneau ca NIMANUI nu ii pasa, ca este prea scump etc)

  25. Cand titlul unui articol este in legatura cu un telefon, lumea comenteaza de masini de spalat si frigidere “adevarate”. Dar nu sunt alea la 1000$, alea sunt sa fie. Doar brand-urile luxury sunt “Adevarate”. Bine ma, sa spargi seminte in fata blocului si sa te dilesti in asa hal, e nasol rau de tot.

  26. Abia Samsung a arătat lecții lui Apple cum se face o filmare slow-motion adevărată. Apple doar a venit cu o mizerie de slow-motion doar ca să fie prima. Samsung are capacitatea de a îmbunătăți și de a oferi ceva ca lumea.

  27. La S9 poți crea un animoji cu chipul utilizatorului.
    Srb Srb face asta cu iPhone X, oricum. Știi animoji-ul ăla maro? Ăla e Srb Srb…

  28. Merlinaș comentariile astea nu te caracterizează, man! Pe bune ești mult mai inteligent decât atât.
    Astea sunt comentarii de prostănaci. Lasă-i lui Srb Srb privilegiul ăsta..

  29. El însuși este Mielu’ care spală vase la bucătărie. Se zborșește maica-sa la el să spele vasele murdare și Mielu’ Merlinelu’ se execută instant.

  30. da eu sunt ok, fata de tine…ideea e alta ca schimbi subiectul si nu vrei sa inveti…sau inveti de la mine sau iti e rusine sa recunosti in scris
    Ai vazut deja banuiesc ca am dreptate iar speakerele nu sunt f bune…deci nu se apropie de cele razer

  31. audi este un VW mai polishat…este o masina FWD…mercedes bmw jaguar sunt RWD si asta consta in ceva premium
    Audi exceleaza la calitatea asamblarii si asta o recunosc sunt nr 1 acum

  32. ce lasitate de om ai ajuns…nici altora nu le mai dai reply direct ca sa le spui tu ce crezi despre ei….
    doamne…ai ajuns xxxx

  33. Vezi tu vrăjitorule, răspunsul ăsta al tău denotă inteligență, și nu pot decât să îl apreciez, indiferent de înjuria pe care o adresezi biților ?
    Tu posezi inteligență, ceea ce (spre exemplu) lui Srb Srb îi lipsește cu desăvârșire. El este incapabil de-a dreptul să răspundă cu o ironie fină, cu umor.
    Sincer, ar fi păcat de tine să intri în cârdășie cu prostănaci ca el.