Samsung Galaxy S9 – PRIMELE POZE facute cu Noua Camera

Samsung Galaxy S9 are prezentate primele poze facute folosind noua camera, telefonul coreenilor aratandu-ne cat de bun este noul senzor de imagine folosit pentru ea.

Samsung Galaxy S9 PRIMELE POZE Camera

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt prezentate in momentul de fata de catre compania Samsung, insa asa cum am fost deja obisnuiti, pres a avut ocazia de a testa noile telefoane inaintea evenimentului. Acum, in timp ce Samsung dezvaluie noua serie Samsung Galaxy S9 pe scena evenimentului din Barcelona, cele mai mari publicatii dezvaluie noutatile, iar noi avem ocazia de a vedea si primele poze facute cu noua camera.

Samsung Galaxy S9 are o camera de 12 megapixeli cu un senzor de imagine care are deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, ea fiind folosita diferit, in functie de locatia in care inregistram noi pozele. Samsung Galaxy S9 Plus are o camera duala cu doi senzori care ar trebui sa aiba cam aceleasi specificatii, insa al doilea este folosit pentru pozele cu efect bokeh, deci cele normale n-ar trebui sa fie diferite fata de cele facute cu Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 – primele poze facute cu noua camera

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au primele poze prezentate mai jos, ele fiind facute de catre jurnalisti in momentele dinainte ca telefonul sa fie prezentat in mod oficial. Camera este unul dintre punctele principale folosite de catre Samsung pentru a promova seria Samsung Galaxy S9, compania coreeana punand accent pe calitatea imaginilor si clipurilor video ce pot fi inregistrate de catre utilizatori folosind telefoanele.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus par sa faca poze de calitate foarte buna, la o prima vedere, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca Samsung ne-a obisnuit cu camere extrem de bune in telefoanele sale. Daca va reusi Samsung Galaxy S9 sa urce pe primul loc in topul celor de la DxoMark inaintea Google Pixel 2 ramane de vazut, insa ma astept ca iphone X sa aiba camera depasita de catre noua camera a Samsung Galaxy S9.

14 COMENTARII

  1. Acri, neacri, galaxy s9 se anunta interesant. Am auzit ca JJ Buhnici ticmai a pus mana pe el si isi arata impresiile pe youtube

  2. Asa a fost si la S6 si S7 prima dată , apoi după ce terminalele in cauza au ajuns la review uri si la utilizatori sa văzut calitatea f mare a camerelor foto

  3. Și la ecrane, și la raportul calitate-preț, și la materiale, și la funcții, și la stabilitatea sistemului de operare, și la securitate.
    Lista poate continua ..

  4. Nu doar acolo …si la ecrane , design, body ratio , calitatea materialelor , în viitorul apropiat si la procesor , specificații , evoluție în toate , mai nou si la stabilitatea OS ului