Samsung Galaxy S9: Primele REVIEW-uri Hands-On

Samsung Galaxy S9 are prezentate primele review-uri hands-on ale jurnalistilor in timp ce noul telefon mobil este prezentat de catre compania coreeana in Barcelona.

Samsung Galaxy S9 REVIEW Hands-On

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost deja testate de catre jurnalistii prezenti la Barcelona pentru prezentarea noilor telefoane, dar nu numai de catre ei. Vorbim despre multe clipuri video in care noile telefoane ale companiei Samsung sunt prezentate in detaliu pentru a ni se arata toate secretele seriei Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au prezentate cam toate functiile pe care compania coreeana le-a implementat, unele dintre ele mai “epice” decat altele. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au deasemenea prezentate noile camere care au fost create special pentru a inregistra cele mai bune poze si clipuri video posibile pentru utilizatori.

Samsung Galaxy S9 – primele review-uri hands-on

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 PLus au deasemenea prezentate noile culori in care vor fi disponibile, iar unele dintre ele arata diferit fata de cum le-am vazut in leak-uri. cei de la Samsung intentioneaza sa surprinda clientii folosind camera principala a Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, insa nu se opresc aici.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au o clona a animoji si inclusiv un sistem care combina recunoasterea faciala cu scanarea irisului pentru a oferi securitate imbunatatita. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus se anunta a fi telefoane extrem de interesante, iar primele review-uri ne arata exact ce vom primi de la coreeni.

30 COMENTARII

  1. doamne ce urate sunt…deja mai grele mai groase…daca note 9 va fi si mai greu decat note 8…deja nimeni nu il va mai cumpara..nimeni nu vrea caramida de 250 grame

  2. Telefonul arată foarte bine ! Depinde de cum se comporta in tascurile de zi cu zi ! In rest totul este can can !! Dacă ar exista un astfel de telefon cu iOS 10 pe el l-as cumpara fără sa stau vreo secunda sa ma gândesc ! Arată mult mai bine decât iPhone xshit ! Cred ca o sa mai treacă vreo doi trei ani pana o sa mai apăra vreun smartphone care sa ne dea pe spate cu funcțiile sale, deocamdată se pare ca toți sunt in pana de idei, iar tehnologia care se poate implementa in smartphoane este cam saturată !!

  3. pai da dar iphoneX are alte materiale si e putin, putin mai mare fizic…
    Aici avem S9 putin mai mic, aceleasi materiale de kkt…dar mai greu
    Deci eu zic prroasteala e la tine ca nu stii fizica se pare

  4. De acord cu Lucian84 – sunt cu ? de mult și am f multe deviceuri , dar nimic și nimic schimbat de câțiva ani ! Aceeași Mărie cu alta pălărie – hai sa fim serioși – și S8 arată mai bine decât X-ul, părere proprie nu Săriți toți de ??‍♀️ in sus.

  5. Miroase urat:))))) vrei sa miroasa a guma turbo? Poate e de la pigmentul cartonul din care este facuta cutia si restul ambalajelor negre

  6. Tu nu stii ce placut miroase apple sau mercedes
    Este f important sa nu iti miroasa a picioare ne-spalate. Georgica nu s-a plans pana acum ca e obisnuit cu mirosul si nu prea are lucruri noi dar..

  7. Daca tu spui, nu am simtit nimic special la iphone cand ii desfaci ambalajul si nici mercedes nu are un miros prea placut, decat daca ai odorizant in sistemul de ventilatie, nu ai specificat ce mercedes

  8. nu conteaza modelul de mercedes…daca e nou, toate primesc acelasi tratament ca miros interior…
    Trebuie sa cumperi lucruri noi ca sa le simti mirosul specific. La mine si dupa 1 jumatate inca se simte, mai ales pt persoanele ce urca la mine,eu fiind deja obisnuit

  9. Cum zici tu, am mers cu a gla c glc e s toate noi si nu miros decat a materialele folosite in interior, e adevarat ca pielea miroase bine dar si un logan nou miroase placut, deja deviem mult de la subiect, ce conteaza mirosul cutiei, nu umbli cu ea in buzunar toata ziua:)))

  10. hhahaha, e clar deja ai spus doua prrostii e clar ca minti, nu doar pielea miroase specific unui brand…vezi ca ford a fost acuzata ca mirosul interior de masina noua , putzea a urina !
    Have a nice day

  11. Pielea e cel mai predominant miros intr-o masina ce o are, si nu am simtit mirosul de urina cum zici tu, poate au fost anumite loturi cu probleme dar in ce am mers eu mirosea foarte bine adica intr-un mondeo si un kuga, dar oricum aici vorbeam de telefoane si esti haotic rau, spune clar ce vrei sa iti spun inainte sa spui ca spun prostii, eu spun doar pur ce am experimentat eu nu ce aud la stiri la de ingineri de cartier, pe cand tu rupi forumurile si stirile pe net si faci putin pe desteptul, poate ma insel dar n-as prea crede, sunt curios cati ani ai sa stim si noi cu cine discutam aici, iti este rusine sau frica sa iti spui varsta?

  12. “spune clar ce vrei sa iti spun inainte sa spui ca spun prostii”
    1 la mana nu prea esti coerent
    2 la mana daca chiar ai fi avut masini noi mercedes clar nu ai fi putut declara ca o mizerie precum ford ce au avut si probleme cu fabrica cea mare…poate mirosi mai bine fata de un mercedes..
    Eu rup forumurile…dar vad ca tu ma urmezi…asa cum o faceti toti de pe aici de cand am aparut…
    Iar sa ceri date persoanle pe internet…este o cerere de infantil…pt ca pot spune ca am 10 ani sau pot spune ca am 35 40 sau 100 ani…conteaza pe net? nu ai de unde sa stii daca este adevarat..
    Deci e clar..esti doar un mincinos…auzi si tu “nu exista miros de nou intr-o masina” pana si in prima mea masina dacia stiu ca se simtea acel miros de masina noua
    Hai, te-am pupat ca aberezi prea mult, ramai cu fordul tau kuga

  13. si inca 1 data daca iti dau o cifra sau un numar…asta inseamna ca ma vei crede? daca iti zic ca am 15 ani vei spune ca sunt copil si nu are rost discutia
    daca iti zic ca am 35 ani deja prea batran ce isi pierde vremea pe net
    daca spun 50 banuiesc ca se stie raspunsul de toti…deci, inca 1 data om infantil ce esti…cum poti cere asa ceva pe internet ?!

  14. Deci ideea de baza este ca s9 e un telefon foarte bun, facut din materiale nu atat de premium ca cele din care este facut iphone x dar superior din punct de vedere tehnologic iar tu nu ai varsta, esti un virus dezvoltat de apple pentru a critica concurenta:))))

  15. La a8 sincer camera frontala e superba, dar la finisaje lasa putin de dorit, dar tinand cont ca nu este un flagship e ok, ii trebuia totusi un pret mai decent

  16. Pai nu de design vorbeam? Ce o dai in hardware și software? Ai sa vezi la anul că S10 va arăta peste 90% ca și S8 sau S9.

  17. Da, de ce sa scoata altceva cand au ceva bun si acum il fac si mai bun, te deranjeaza cum arata s8 si s9? La anul daca vor elimina de tot marginea de jos si vor pune amprenta sub display pe langa procesor ram si alte upgrade-uri consider ca e suficient. Si mai devreme spuneam ca nu au umblat la design prea mult dar au facut multe modificari la hardware si software adica chiar daca arata in mare parte la fel e cu totul alt telefon, ca si la iphone, de la 6 la 7 nu sunt modificari mari de design dar iphone 7 e mult mai avansat si daca esti un consumator de asa ceva simti fiecare schimbare oricat de mica ar fi