Samsung Galaxy S9: Primele REVIEW-uri Hands-On

Samsung Galaxy S9 are prezentate primele review-uri hands-on ale jurnalistilor in timp ce noul telefon mobil este prezentat de catre compania coreeana in Barcelona.

Samsung Galaxy S9 REVIEW Hands-On

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost deja testate de catre jurnalistii prezenti la Barcelona pentru prezentarea noilor telefoane, dar nu numai de catre ei. Vorbim despre multe clipuri video in care noile telefoane ale companiei Samsung sunt prezentate in detaliu pentru a ni se arata toate secretele seriei Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au prezentate cam toate functiile pe care compania coreeana le-a implementat, unele dintre ele mai “epice” decat altele. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au deasemenea prezentate noile camere care au fost create special pentru a inregistra cele mai bune poze si clipuri video posibile pentru utilizatori.

Samsung Galaxy S9 – primele review-uri hands-on

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 PLus au deasemenea prezentate noile culori in care vor fi disponibile, iar unele dintre ele arata diferit fata de cum le-am vazut in leak-uri. cei de la Samsung intentioneaza sa surprinda clientii folosind camera principala a Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, insa nu se opresc aici.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au o clona a animoji si inclusiv un sistem care combina recunoasterea faciala cu scanarea irisului pentru a oferi securitate imbunatatita. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus se anunta a fi telefoane extrem de interesante, iar primele review-uri ne arata exact ce vom primi de la coreeni.