iPhone: Probleme MARI cu Inlocuirea Bateriilor

Apple are in continuare probleme foarte mari cu inlocuirea bateriilor pentru telefoanele iPhone care au performantele reduse, iar o solutie nu pare sa apara prea curand.

iPhone Probleme Inlocuirea Bateriilor

Apple incepe sa aiba probleme foarte mari cu inlocuirea bateriilor uzate ale telefoanelor iPhone, clientii avand de asteptat foarte mult timp pana cand bateriile comandate aung in Apple Store-uri. Conform analistilor americani, desi Apple promisese ca pana prin martie ar trebui sa aiba suficiente baterii in stoc pentru inlocuiri, realitatea este ca lucrurile s-ar fi inrautatit.

Dac aacum cateva saptamani perioada de asteptare pentru inlocuirea bateriei unui iphone era de 2 – 4 saptamani, acum se pare ca aceasta a crescut la 3 – 4 saptamani in magazinele Apple. Desigur ca unii clienti pot ajunge sa astepte si pana la 10 saptamani pentru a li se inlocui bateria uzata a unui iPhone, dar aceste cazuri nu sunt chiar atat de multe.

iPhone – probleme mari cu inlocuirea bateriilor

Bateriile pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cel mai greu de gasit de catre compania Apple, in timp ce bateriile pentru modelele mai noi sunt mai usor de inlocuit. Analistii sunt de parere ca pana in 50 de milioane de utilizatori ai iPhone vor dori sa inlocuiasca bateriile uzate, din 500 de milioane care pot face asta, iar pana acum aceasta estimare se cam adevereste.

“Just a few weeks ago, a Barclays analyst said the wait time for replacing the battery in an iPhone was about two weeks and would be improving. Now, the firm says the average wait time has jumped to three to four and a half weeks, with some stores having a wait time of nine to 10 weeks.”

Practic, Apple a facut un regres major in ceea ce priveste rezolvarea problemelor clientilor iPhone care se plang din cauza performantelor reduse, dar poate ca iOS 11.3 va fi o solutie mai buna. Apple va rezolva pana in vara problemele cu inlocuirea bateriilor telefoanelor iPhone care au nevoie de asa ceva, deci multi clienti vor mai avea de asteptat pana cand isi vor rezolva problemele.

13 COMENTARII

  1. Greșești Zaone,apple nu a făcut nici un regres,in realitate Apple face bani din înlocuirea bateriilor asttea.Si faptul că se găsesc greu bateriile pentru seria iPhone 6 e făcută strict pentru a-și face pe clienți să cumpere un nou model(și cred că în multe cazuri funcționează,când auzi că trebuie să aștepți 10 săptămâni,ajungi la concluzia că e mai bine să îți iei alt telefon.).

  2. Bingo! Apple nu lucrează pentru satisfacția consumatorului ci pentru satisfacția proprie, sau mai bine spus pentru satisfacția unor moși acționari care își tărie burțile umflate pe yacht-uri. Moșii ăștia au bani de la cei care cumpără “noul iPhone” după ce Apple a avut grijă să le ftuă “vechiul iPhone” (de 12 luni).

  3. Cum sa iti ma telefon dasta in conditiile astea..sa fi prea maCiochist..bataie de joc pe fata si lumea tot la ei….ca crvele la pesti

  4. Am mai spus ca o “companie” niciodată nu va lucra foarte mult la satisfacerea clientului. La început doar !!! După ce ești agățat, ura și la gara. Ești nimeni. Zero barat … așa le zic pupătorilor de moaște Apple sau Samsung sa o lase mai moale !!!