OnePlus 6: Primele Imagini arata Cum va Copia iPhone X

OnePlus 6 apare astazi in primele imagini care ne arata cum va copia compania chinezeasca iPhone X, decizia fiind una stupida prin prisma elementelor care urmeaza sa fie luate.

oneplus 6 imagini copia iphone x

OnePlus 6 apare astazi in primele imagini chiar dupa ce Samsung Galaxy S9 a fost prezentat si inainte ca Huawei P20 sa fie lansat, chinezii dorind sa fie mereu in atentia lumii. OnePlus 6 este deocamdata in proces de dezvoltare si se afla la ceva timp de lansare, insa putem observa deja ca telefonul va copia iPhone X, lucru pe care toata lumea il astepta.

OnePlus 6 va copia atat decupajul din ecranul iPhone X, cat si formatul camerei duale, insa in aceasta a doua privinta vorbim despre ceva oarecum diferit fata de Apple. Totusi, desi toata lumea a criticat si continua sa critice decupajul iPhone X, OnePlus 6 il va avea, asa cum va fi copiat si in Huawei P20, ca si cum implementarea sa este o mare realizare a companiei Apple.

OnePlus 6 – primele imagini arata cum va copia iPhone X

OnePlus 6 imagini copiat iPhone X

OnePlus 6 va fi unul dintre smartphone-urile populare care vor fi lansate in acest an, dar va spun sincer ca nu inteleg de ce s-a luat decizia de a copia decupajul ecranului iPhone X. Cred ca puteau fi implementate atat de multe lucruri utile, insa OnePlus 6 va copia aceasta caracteristica de design, impreuna cu pozitionarea informatiilor pe care le afiseaza sistemul de operare.

OnePlus 6 imagini copiat iPhone X 1

OnePlus 6 va avea totusi un decupaj mai mic decat iPhone X, iar asta pentru ca nu are o camera TrueDepth cu toti senzorii adiacenti, insa chiar si asa, chinezii fura tot ce pot. Avand in vedere ca Huawei si OnePlus au copiat decupajul iPhone X in propriile telefoane, cred ca 2018 va fi anul decupajelor, alti producatori mai mici copiind deja aceasta caracteristica a iPhone X.

31 COMENTARII

  1. Hai lasa-ne cu texte de genu’ “ Apple da tonul”. . . . din cate stiu eu nu iphone x a fost primul telefon cu ecran decupat

  2. Essential este primul cu decupaj…dar dupa ce au aparut schitele cu iphone x si zvonurile legate de decupaj…oarecum tot de la apple a plecat :))

  3. Da, exact. Cei de la Essential au aflat de X cu decupajul, iar a doua zi au implementat ei functiile in soft si au produs componentele… :))

  4. Hahhaa asta e si aia cu curcile
    Stai calm ca essential phone nu conteaza .
    Nici cu scoaterea headphone jack nu apple a fost prima DAR cum am zis ,ea da tonul
    Deci fa diferenta intre a fi primul si a da tonul in industrie

  5. Astia au senzatia ca Essential a dat tonul “modei” ecranului decupat,da da dupa Essential au copiat asta OnePlus6 …Doamne cati prosti pe planeta.

  6. stai calm ca intern se afla mult mai din timp fata de noi astia ce nu avem surse proprii
    Daca noi am aflat in Februarie 2017 de design iphoneX astia din industrie CEO samsung CEO essential au aflat din 2016…

  7. pai nu te-a jignit pe tine personal…a facut o generalizare unde putem intra toti
    Calm calm suntem pe net…nu trebuie sa iti EXPLODEZE VENA

  8. Gata. Am aprins o lumânare și am un pomelnic cu cei care sunt pupatori de moaște Apple. Nu face nimic. Stați liniștiti. Ma bucur sa ajut oamenii nevoiași. Adică cei cu lipsuri intelectuale. Donații ??? Îmi pare rău dar nu cred ca ajuta … :))) dacă nu ai cap nici mama donațiilor, pomelnicelor și a lumânărilor nu te ajuta :)))

  9. Hahaha! Așa crede tărtăcuță, că Apple dă tonul, dar Apple dă tonul “marilor artiști” de care spunea răposatul, și anume tonul plagiatorilor care fură de la alții cât cuprinde.
    Apple a urmat competiția la:
    – forma phablet,
    – ecranul OLED,
    – rezoluții mai mari,
    – forma 18:10 a ecranului,
    – diminuarea bezelurilor,
    – încărcarea wireless
    – designul plat
    – NFC
    – lansarea a două modele de smartphone (mini și Plus)
    – creșterea cantității RAM
    – Etc

    Apple doar încearcă marea cu degetu și face schimbări lipsite de importanță pe care competiția nici nu le bagă în seamă:
    – scoaterea mufei Jack
    – căști fără fir

  10. forma phablet – Ok
    ecran OLED – Ok
    rezolutii mari – gresit Apple a dat tonul prin retina
    forma 18:10 – gresit…cam nimeni Apple nu foloseste asa ceva, iar ceilalti au 18:9
    diminuarea bezel- gresit, clar Mi Mix
    incarcare prin inductie – Ok
    design plat – ?? wtf iphone 4 cum a fost daca nu plat, oval?
    NFC- ok
    cresterea Ram – era nevoie din cauza android
    casti fara fir – airpods domina aceasta piata

  11. Si ce daca suntem pe net, nu putem sa avem o discutie in contradictoriu in limitele bunului simt ?? sau pe net iti poti varsa frustarile mai bine ?

  12. Oameni buni, eu vă propun ceva. Haideți să îi dăm cu toții ban lui Srb, lucru pe care eu l-am făcut deja și o să fie mult mai bine pentru noi și pentru mintea lui.
    În felul ăsta nu o să mai fim infestați de specimen…

  13. Oameni buni, eu vă propun ceva. Haideți să îi dăm cu toții ban lui Srb, lucru pe care eu l-am făcut deja și o să fie mult mai bine pentru noi și pentru mintea lui.
    În felul ăsta nu o să mai fim infestați de specimen.

  14. Nu ți se pare că sunt câțiva useri pe aici cu același mod de exprimare?Și încă ceva,parca bate la ochi când vezi că îi răspunzi unui user și primești răspuns de la alt user,și doar când zici un adevăr incomod despre Apple sau despre Zaone.Oare sa fie,in realitate,mai putini useri și mai multe nikname-uri?

  15. Eu am zis demult ca asa este. . . . pentru un site cu cat mai multe vizite se pot aplica tot felul de metode, printre care si asta. . . . .un fel de tiganeala, sau can-can ca sa fiu mai modern