Samsung Galaxy S9: Performante CIUDATE in fata iPhone X

Samsung Galaxy S9 are performante neobisnuite in primele teste realizate in comparatie cu iPhone X, aplicatiile de benchmarking oferind rezultate contradictorii pentru noul smartphone al companiei coreene.

44

Samsung Galaxy S9 performante iphone x

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat in mod oficial de catre compania coreeana in cursul zilei de duminica, jurnalistii avand atunci si ocazia de a testa noul smartphone pentru a-i verifica inclusiv performantele. Samsung Galaxy S9 a avut prezentate performantele prezentate in diverse teste pana in prezent, iar ele sugerau faptul ca utilizatorii ar putea avea parte de o dezamagire deoarece ele vor fi inferioare celor oferite de catre iPhone X.

Samsung Galaxy S9 a avut testata versiunea cu chip Exynos 9810 la evenimentul de prezentare din Barcelona, cea care are si performantele mai bune, unitatile cu chip Qualcomm Snapdragon 845 avand performante inferioare. Samsung Galaxy S9 are rezultate diferite in testele de performantele facute cu AnTuTu si Geekbench, iar asta in mod complet surprinzator, care sugereaza faptul ca ceva nu e chiar atat de corect.

Samsung Galaxy S9 castiga in testul de performanta AnTuTu in fata iPhone X, avand un scor cu 17.000 de puncte mai mare decat telefonul Apple si cu peste 70.000 de puncte, sau 50% mai mare fata de Samsung Galaxy S8. Unii au spus ca acest lucru este datorat noii placi video folosite in Samsung Galaxy S9, aceasta parand sa fie superioara celei din iPhone X, dar numai in AnTuTu, deoarece in alte teste de performante se dovedeste a fi inferioara.

Samsung Galaxy S9 – performante ciudate in fata iPhone X

Samsung Galaxy S9 test performante iPhone X

Samsung Galaxy S9 are performante inferioare in fata iPhone X in testele GFXBench si Geekbench, diferentele in comparatie cu iPhone X fiind uriase in aceste aplicatii, in mod complet surprinzator. In GFXbench Samsung Galaxy S9 are un scor cu 16 puncte mai mic decat cel al iPhone X, diferenta fiind de aproximativ 30%, lucru pe care nu il asteptam din moment ce in AnTuTu diferenta a fost atat de mare in favoarea telefonului coreenilor.

Samsung Galaxy S9 are rezultate la fel de proaste in Geekbench, nefiind nici macar aproape de iPhone X in performante, diferentele in testele single-core si multi-core fiind mari, asa cum se astepta toata lumea. Samsung Galaxy S9 ne arata in testele de performante ca e posibil ca rezultatele din AnTuTu sa nu fie 100% credibile, Samsung fiind dovedita in trecut ca o companie care triseaza in testele de performante pentru smartphone.

Samsung Galaxy S9 nu avea cum sa intreaca iPhone X in performanta bruta a procesorului, dar se pare ca nici placa video nu e mai puternica, asa ca e greu despus cum obtine in AnTuTu un scor atat de mare si in Geekbench un scor atat de mic. De obicei, cand se intampla asemenea lucruri, pot fi trase concluzii cu privire la veridicitatea testelor, asa ca Samsung Galaxy S9 va ramane deocamdata cu un mare semn de intrebare.