Samsung Galaxy S9: Performante CIUDATE in fata iPhone X

Samsung Galaxy S9 are performante neobisnuite in primele teste realizate in comparatie cu iPhone X, aplicatiile de benchmarking oferind rezultate contradictorii pentru noul smartphone al companiei coreene.

Samsung Galaxy S9 performante iphone x

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat in mod oficial de catre compania coreeana in cursul zilei de duminica, jurnalistii avand atunci si ocazia de a testa noul smartphone pentru a-i verifica inclusiv performantele. Samsung Galaxy S9 a avut prezentate performantele prezentate in diverse teste pana in prezent, iar ele sugerau faptul ca utilizatorii ar putea avea parte de o dezamagire deoarece ele vor fi inferioare celor oferite de catre iPhone X.

Samsung Galaxy S9 a avut testata versiunea cu chip Exynos 9810 la evenimentul de prezentare din Barcelona, cea care are si performantele mai bune, unitatile cu chip Qualcomm Snapdragon 845 avand performante inferioare. Samsung Galaxy S9 are rezultate diferite in testele de performantele facute cu AnTuTu si Geekbench, iar asta in mod complet surprinzator, care sugereaza faptul ca ceva nu e chiar atat de corect.

Samsung Galaxy S9 castiga in testul de performanta AnTuTu in fata iPhone X, avand un scor cu 17.000 de puncte mai mare decat telefonul Apple si cu peste 70.000 de puncte, sau 50% mai mare fata de Samsung Galaxy S8. Unii au spus ca acest lucru este datorat noii placi video folosite in Samsung Galaxy S9, aceasta parand sa fie superioara celei din iPhone X, dar numai in AnTuTu, deoarece in alte teste de performante se dovedeste a fi inferioara.

Samsung Galaxy S9 – performante ciudate in fata iPhone X

Samsung Galaxy S9 test performante iPhone X

Samsung Galaxy S9 are performante inferioare in fata iPhone X in testele GFXBench si Geekbench, diferentele in comparatie cu iPhone X fiind uriase in aceste aplicatii, in mod complet surprinzator. In GFXbench Samsung Galaxy S9 are un scor cu 16 puncte mai mic decat cel al iPhone X, diferenta fiind de aproximativ 30%, lucru pe care nu il asteptam din moment ce in AnTuTu diferenta a fost atat de mare in favoarea telefonului coreenilor.

Samsung Galaxy S9 are rezultate la fel de proaste in Geekbench, nefiind nici macar aproape de iPhone X in performante, diferentele in testele single-core si multi-core fiind mari, asa cum se astepta toata lumea. Samsung Galaxy S9 ne arata in testele de performante ca e posibil ca rezultatele din AnTuTu sa nu fie 100% credibile, Samsung fiind dovedita in trecut ca o companie care triseaza in testele de performante pentru smartphone.

Samsung Galaxy S9 nu avea cum sa intreaca iPhone X in performanta bruta a procesorului, dar se pare ca nici placa video nu e mai puternica, asa ca e greu despus cum obtine in AnTuTu un scor atat de mare si in Geekbench un scor atat de mic. De obicei, cand se intampla asemenea lucruri, pot fi trase concluzii cu privire la veridicitatea testelor, asa ca Samsung Galaxy S9 va ramane deocamdata cu un mare semn de intrebare.

44 COMENTARII

  1. Ce articol de two lei, normal ca diferenta o face softul mai ales in cazul iphone, hardware sunt praf, nu se compara cu samsung, e dintr-o data androidul 8 cam bate la fund..ios….Superb.

  2. Da chiar mai contează testele astea? Asta îmi place mie la Apple ca nu prea contează ce procesor, câți rami ai si chestii de astea. Contează ca merge si in rest pace buna.

  3. Poate doar folosesc un software care, ca si la VW, cand stie ca se fac teste pe el, stoarce mai multa putere din procesor; adica “scoate fum” . Ca in rest mai mult de 10 % e doar cale pt troieni, virusi si publicitate.

  4. Și iPhone X in unele comparații cu 7 Plus e mai slab in altele mai rapid, și aia e dubios. Ma refer la performanțele din viața reala, nu la benchmark-uri. Era o randare pe care iPhone 7 plus a terminat-o înaintea iPhone X, dar mai sunt și alte exemple.

  5. Eu in locul celor de la Apple m-as concentra sa reduc costurile pe aceleași specificații. Pe single core cred ca mai rezista 1-2 ani fata de snapdragonuri. Single core = Facebook, whatsup , browser pe pagini normale ca dimensiuni, aplicații f utilizate ( aproximativ 90% din aplicațiile folosite de userii de smartphone -URI).

  6. Bănuiesc că la iPhone X testele erau făcute cu baterie noua și nu una veche și cu performante limitate de iOS-ul miraculos… ??

  7. Nu, e o dovada ca poti scoate mai mult cu ele, in anumite conditii. E arhicunoscut faptul ca poti sa-ti modifici telefonul Android oricum vrei ca sa ai performante mai bune.

  8. Sunt de aceeasi parere si eu am avut note 8 dar apoi m-am intors la apple,mai exact iPhone X si sunt multumit de el,mai mult decat de android

  9. Site-ul asta a ajuns o gluma!!!Informatii gresite,numai copii frustrați care comenteaza aiurea.Apropo,scorul din Antutu
    este pentru Exynos 9810 iar cel din celelalte este dat de Snapdragon 845.Exynos este net superior Snapdragon.Daca vreti sa va ia cineba in serios ar trebui sa renuntati la aceste stiri idioate si sa-l banati pe Srb Srb.

  10. Testul trebuie facut fara nici o aplicatie in fundal si cand telefonul este la o temperatura mai scazuta,incearca sa iesi putin in frig sa se raceasca mai bine CPU si sa ii dai test sa vezi ca scoate mai mult,a da si sa aiba macar jumatate de baterie incarcata

  11. Este normal ca in Antutu S9 sa aiba scoruri mai mari.Antutu e un benchmark mai complex care nu testeaza doar procesorul si placa video ci pune accent pe alte aspecte cum ar fi Experiența Utilizatorului adica timpul de încărcare al aplicațiilor, viteza browserului alte aspecte legate de interfața, ecran etc…

  12. De ce ar fi aia de la AnTuTu mai corecti decat restul ? :)))) Care e etalonul pentru judecata asta ? In afara faptului ca S9 trebuie neaparat, intotdeauna, fara restrictie, sa fie cel mai bun, desi e mult mai prost ?