Huawei P20: OFICIAL, Functia Noua Confirmata

Huawei P20 are confirmata in mod oficial una dintre cele mai importante functii noi, compania chinezeasca fiind hotarata sa uimeasca lumea intreaga cu o schimbare pe masura asteptarilor clientilor.

Huawei P20 Functia Noua Confirmata

Huawei P20 este in mod oficial denumirea pe care noul smartphone premium al companiei chinezesti o va avea, ea fiind confirmata printr-o invitatie trimisa presei pentru a veni la evenimentul de presentare al telefonului. Huawei P20 va fi prezentat pe data de 27 martie in cadrul unui eveniment care va avea loc in Paris, deci vor trece 11 zile din momentul in care Samsung Galaxy S9 va fi pus in vanzare, iar telefonul chinezilor va fi dezvaluit oficial.

Huawei P20 are confirmata nu doar denumirea de catre invitatia de presa a companiei chinezesti, dar si faptul ca o camera tripla urmeaza sa fie folosita, insa nu se stie daca in acest model, sau in Huawei P20 Pro. Nu ar fi exclus ca atat Huawei P20, cat si Huawei P20 Pro sa aiba o camera tripla, dar Huawei diferentiaza in mod normal telefoanele mari si mici, asa ca e posibil ca aceasta noua camera tripla sa fie “rezervata” modelului cu ecran mai mare.

Huawei P20 are confirmata oficial o schimbare foarte mare

Huawei P20 Functia Noua Confirmata 1

Huawei P20 va fi lansat in martie pentru a ataca Samsung Galaxy S9 si iPhone X, iar separat de camera tripla, telefonul va folosi in noi moduri si inteligenta artificiala dezvoltata de catre compania chinezeasca. Desigur ca Huawei P20 nu va fi prima serie de telefoane care beneficiaza de pe urma acestei tehnologii, insa compania Huawei vrea sa o aduca in cat mai multe modele, cat mai curand, iar preturile smartphone-urilor vor fi pe masura.

Huawei P20 Functia Noua Confirmata 2

Huawei P20 va fi prezentat in cursul luni martie, insa lansarea telefonului ar urma sa aiba loc undeva in cursul lunii aprilie, sau poate cel tarziu in mai, in functie de stocurile pe care le are compania chinezeasca. Pentru a putea concura serios cu Samsung Galaxy S9, sau iPhone X, Huawei P20 trebuie sa vina si cu alte functii importante, asa ca ramane de vazut ce va fi oferit in final de catre chinezi pentru a justifica si un pret de vanzare mare.