Samsung Galaxy S10: OFICIAL, Anuntul Samsung

Samsung Galaxy S10 are un anunt extrem de important facut de catre presedintele diviziei mobile din cadrul companiei Samsung, el vorbind deja despre viitorul model de smartphone, aflat in dezvoltare.

Samsung Galaxy S10 denumire

Samsung Galaxy S10 este succesorul Samsung Galaxy S9, care inca nu a fost lansat oficial pe pietele globale, insa presedintele diviziei mobile vorbeste deja despre ceea ce ar trebui sa se intample in cursul anului viitor. In cadrul unei conferinte de presa care a fost organizata de catre Samsung, presedintele diviziei mobile, DJ Koh, a afirmat ca Samsung Galaxy S10 nu ar putea fi denumirea pe care o va avea viitoarea versiune a smartphone-ului premium pregatit de catre coreeni.

Samsung Galaxy S10 ar putea fi o denumire usor modificata, adica Samsung se gandeste sa renunte la litera S din denumirea telefoanelor sale, Samsung Galaxy urmand a fi mentinuta, iar litera 10 ar putea face deasemenea parte din denumire. In aceasta idee, Samsung Galaxy S10 ar putea fi denumit simplu Samsung Galaxy 10, iar asta pentru ca denumirea Samsung Galaxy X este rezervata unui smartphone pliabil.

Samsung Galaxy S10 – anuntul important facut de catre Samsung

Samsung Galaxy S10 pe care toata lumea se asteapta ca noul smartphone al coreenilor sa o aiba, dar realitatea este ca din moment ce Apple a schimbat denumirile smartphone-urilor sale, Samsung nu se poate lasa mai prejos. In aceasta idee, compania doar discuta deocamdata renuntarea la posibila denumire Samsung Galaxy S10 in favoarea alteia care sa fie mai simpla, dar deocamdata o decizie finala nu a fost luata de catre cei din conducerea companiei.

“Although Samsung will stick to Galaxy, we have been thinking about whether we need to maintain the S moniker or the numbering system.”

Samsung Galaxy S10 este, desigur, in proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, insa va trece cu siguranta cel putin un an pana in momentul in care el va fi lansat de catre cei din Coreea de Sud. Pana atunci, Samsung Galaxy S10 va ramane denumirea pe care telefonul o va avea, cel mai probabil, si cu siguranta vom afla cu mult timp in avans ce fel de functii noi va aduce telefonul, un design modificat fiind asteptat de catre majoritatea fanilor.