Cel mai BUN Smartphone din 2017 a fost Anuntat

GSMA a anuntat care a fost cel mai bun smartphone de pe planeta in anul 2017, juriul luand prin surprindere destul de multa lume cu alegerea care a fost facuta.

bun smartphone 2017

Astazi au fost anuntate premiile GSMA pentru cele mai importante inovatii tehnologice ale anului 2018, anuntul fiind facut ca parte a conferintelor din cadrul Mobile World Congress 2018. Conform juriului care a acordat aceste premii, iPhone X a fost ales drept cel mai bun smartphone al anului 2017 multumita inovatiilor implementate de catre compania Apple pentru el.

Mai mult decat atat, camera TrueDepth din iPhone X a fost declarata drept cea mai mare inovatie implementata intr-un terminal mobil in cursul anului 2017 de catre vreun producator. Premiul acordat iPhone X de catre cei de la GSMA este foarte interesant, mai ales ca in 2017 a fost lansat si un Samsung Galaxy S8, care are un ecran ce-i acopera intregul panou frontal.

Cel mai bun smartphone din 2017 este iPhone X

iPhone X bun smartphone 2018

Camera TrueDepth din iPhone X este o inovatie care merita premiata in acest mod, compania Apple reusind sa ofere tehnologii care sunt cu cel putin un an mai avansate decat cele ale concurentei. Curajul Apple de a elimina Touch ID din iPhone este deasemenea o alta schimbare pentru care compania Apple ar trebui laudata, chiar daca Face ID e departe de a fi perfect.

“This new category saw numerous technology innovations centred on mobile devices considered by the judges. After much deliberation, Apple’s TrueDepth Camera (and associated sensors) emerged as the clear winner. Although facial recognition has been implemented on rival smartphones, Apple’s solution offers an outstanding level of performance and is the natural evolution from a fingerprint sensor. It allows seamless unlocking of the device and secure transactions just by looking at the phone. The potential for the camera technology to be closely integrated alongside ARKit was highlighted by the group. The judges were also impressed by the clever way Apple has integrated this new hardware element into the software making it immediately available to applications that already used Apple’s TouchID capability.”

iPhone X este un smartphone foarte bun, iar pretul foarte mare cerut de catre compania Apple nu a contat in vreun fel in luarea deciziei de a-i acorda acest titlu de catre juriul GSMA. Avand in vedere acest premiu, este destul de posibil ca si altele similare sa-i fie acordate telefonului companiei Apple, iar asta va certifica faptul ca schimbarea americanilor e una buna.