WhatsApp: Functia ASCUNSA din iPhone si Android

WhatsApp are descoperita o noua functie ascunsa pentru iPhone si Android, aplicatia cu cel mai mare numar de utilizatori activi urmand a oferi o nouate foarte interesanta.

WhatsApp Functia ASCUNSA iPhone Android

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie, cu 1.5 miliarde de utilizatori activi lunar, iar asta inseamna ca este intr-o continua imbunatatire, functii noi fiind implementate in mod constant pentru iPhone si Android. Printre aceste functii noi pentru aplicatia WhatsApp dedicata iPhone si Android se numara si una ascunsa care a fost recent descoperita de catre unul dintre utilizatorii care testeaza aplicatii in versiune beta.

WhatsApp testeaza in momentul de fata o noua functie ascunsa care va trimite notificari utilizatorilor in momentul in care unul dintre mesajele trimise de catre ei unei persoane este retrimis catre o alta persoana. Functia este deocamdata testata in versiune beta de catre compania WhatsApp pentru utilizatorii iPhone si Android, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata mesajul de alerta care ne spune ca un mesaj a fost retrimis altcuiva.

WhatsApp – functia ascunsa din iPhone si Android

WhatsApp Functia ASCUNSA iPhone Android 1

WhatsApp testeaza aceasta functie ca o metoda de a isi alerta utilizatorii in momentul in care un mesaj trimis cuiva este retrimis altei persoane, poate ca o metoda de a ii avertiza pe oameni ca mesajele nu sunt tocmai confidentiale. Functia noua din WhatsApp este oarecum similara cu cele implementate in aplicatii precum Instagram, sau Snapchat, acestea din urma trimitand mesaje de alerta cand cineva face o captura de ecran pentru o poza, sau intr-un clip video.

WhatsApp este o aplicatie concentrata doar pe trimiterea de mesaje, asa ca era normal sa vedem o functie de acest gen implementata in iPhone si Android, mai ales ca exista multe persoane care trimit mesaje si altele care le retrimit. WhatsApp testeaza in mod regulat o varietate de functii pe iPhone si Android, asa ca nu e neobisnuit sa vedem unele prezentate de catre cei care au ocazia de a le testa, insa e greu de spus cat va dura pana cand ele vor fi oferite oficial.

3 COMENTARII