iPhone X Plus: Asa va Arata Noua Culoare din 2018

iPhone X Plus a avut dezvaluit in cursul zilei de ieri faptul ca va fi oferit intr-o noua culoare de catre compania Apple, iar astazi avem ocazia de a vedea si cum urmeaza sa arate aceasta.

iphone x plus culoare apple

iPhone X Plus si iPhone XS, iPhone X seria 2, sau iPhone XI, vor fi lansate in 2018 de catre compania Apple, iar informatii aparute ieri sugereaza faptul ca Apple va oferi si o noua culoare. Vorbim despre una care a fost folosita in trecut de catre cei din Cupertino pentru iPhone, insa din pacate utilizarea pentru iPhone X s-a dovedit a fi extrem de dificila.

iPhone X Plus urmeaza sa fie oferit de catre compania Apple intr-o noua culoare aurie anul acesta, ea fiind extrem de populara in foarte multe piete de pe glob, iar Apple are nevoie de vanzari bune. Apple a intampinat mari dificultati in vopsirea carcasei iPhone X, care este acoperita de sticla, insa pentru iPhone X Plus urmeaza sa o ofere pentru fanii sai.

iphone x auriu 4

iPhone X Plus – asa va arata noua culoare din anul 2018

iPhone X Plus intr-o culoare aurie este o alegere normala pentru cei de la Apple, mai ales ca toate modelele lansate pana acum cu aceasta culoare au avut mare succes pe piata. Apple a avut succes enorm si cu folosirea culorii roz aiuri pentru telefoanele iPhone, insa se pare ca iPhone X Plus nu va beneficia de o asemenea culoare, cel putin din ceea ce se stie acum.

iphone x auriu 3

iPhone X Plus si noua versiune a iPhone X vor fi lansate de catre compania Apple in toamna anului 2018, impreuna cu un iPhone 9, care va inlocui iPhone 8. Desigur ca nu se stie data la care telefoanele urmeaza sa fie puse in vanzare de catre compania Apple, insa cred ca iPhone X Plus va ajunge in magazine mai devreme decat modelele lansate anul acesta.

iphone x auriu 2

iphone x auriu 1

iphone x auriu

14 COMENTARII