Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 Plus: Cea mai BUNA Camera de Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus: Cea mai BUNA Camera de Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, expertii in fotografie laudand realizarea companiei coreene pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera implementata intr-un smartphone, conform expertilor de la DxOMark, testul lor fiind publicat la mai putin de o zi distanta de altul care acorda titlul telefonului iPhone X. Cei de la Consumer Reports spuneau noaptea trecuta ca iPhone X are cea mai buna camera de smartphone, telefoanele celor de la Samsung iesind sub iPhone 7 sau iPhone 6S plus in acel test, insa Samsung Galaxy S9 Plus iese la atac.

Samsung Galaxy S9 Plus a castigat 99 de puncte in testele foto ale celor de la DxOMark, ei punand noul telefon al companiei Samsung deasupra Google Pixel 2, care detinea aceasta coroana pana acum. Samsung Galaxy S9 Plus are o camera duala cu doi senzori de 12 megapixeli, unul dintre ei avand deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, iar imbunatatirile majore implementate pentru senzori i-au adus acest titlu foarte ravnit.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 1

Samsung Galaxy S9 Plus are o camera care exceleaza pentru inregistrarea de poze si clipuri video, fara a avea vreo “slabiciune” vizibila, iar aceasta descriere va bucura foarte multi fani ai Samsung. Conform celor de la DxOMark, Samsung Galaxy S9 Plus a obtinut 104 puncte in testul pentru inregistrarea de poze si 91 de puncte pentru inregistrarea de clipuri video, rezultatul final de 99 de puncte fiind unul foarte impresionant, per total.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 2

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera de smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus are cele mai mari probleme cu aplicarea efectului bokeh pentru poze si textura obiectelor in cazul clipurilor video, insa exceleaza la expunere si contrast, plus acuratetea culorilor. Samsung Galaxy S9 Plus are deasemenea performante foarte bune in ceea ce priveste inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta, acesta fiind un punct forte cu care compania Samsung s-a laudat si in conferinta de prezentare.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 3

“The Samsung Galaxy S9 Plus is a smartphone without any real weaknesses in the camera department. In both still and video modes, it performs well across the board, delivering consistently good photo and video image quality in all light and shooting situations, thus earning itself our highest DxOMark Mobile score to date. Add one of the best smartphone zooms and a capable bokeh simulation mode to the mix, and the Galaxy S9 Plus is difficult to ignore for any photo-minded smartphone user. With the Galaxy S9 Plus, Samsung is setting the pace for 2018. We’ll see if the competition can follow suit.”

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 9

Samsung Galaxy S9 Plus are totusi probleme cu pozele care au un nivel ridicat de contrast, marginile acestora avand zone violet si halouri care sunt destul de usor de sesizat de catre utilizatori. Mai mult decat atat, pentru alte poze facute folosind Samsung Galaxy S9 Plus s-a observat o suprasaturare a culorilor albastre si roz, dar am intalnit si la celelalte modele diverse probleme cu inregistrarea pozelor, asa cu se intampla si la iPhone.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 4

Samsung Galaxy S9 Plus a fost testat cu 1500 de poze facute de catre experti si peste 2 ore de clipuri video inregistrate, deci vorbim despre un test foarte complex pentru a se ajunge la acest rezultat. Titlul acordat de catre cei de la DxOMark confirma faptul ca Samsung Galaxy S9 Plus are in spate foarte multe ore depuse de catre inginerii coreenilor pentru a crea o camera duala care sa se apropie cat mai mult de perfectiune.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 5 Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 6 Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 7 Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 8

 • Srb Srb

  nu foarte departe dar e ok

 • Radu Hulu

  Superb

 • Srb Srb

  Samsung’s Galaxy S9 face scan trying to keep up with Face ID and failing.

 • Visan Teodor

  In your face,Srb.

 • Bk85

  Daca S9 ar fi avut un mod portret cum e pe X, as fi trecut pe handroid. 🙂 macar o perioada de curiozitate.

 • Bk85

  *Modul portret cu toate functiile de pe X.

 • kostel

  Exact , cu toate functiile de pe x

 • V.P

  Se stieeee !!

 • V.P

  Moare Srb , se strange de gat ;)))

 • iTu

  mare extaz pe unii 😄 in pozele din articol sunt unele care arata mai bine facute cu pixel, unele cu iphone si cele cu zoom au mai multe detalii pe s9 (ex. zoom pe floare) dar la prima vedere, vazand pozele cele de pe pixel si iphone x sunt mai ok.
  ps: V.i.P ai avut orgasm instantaneu cand ai vazut titlul 😄

 • amfetamin

  In your face Visan Teodor.

 • Visan Teodor

  Și tu tot Srb ești?Oare cate clone are pe acest site?Oricum,nu mă afectează,eu am Lg și e foarte posibil că următorul telefon sa fie tot LG.Referitor la recunoașterea faciala din Android,as zice că singurul rost pe care îl văd ar fi rapiditatea,de securitate nu cred că se poate discuta.

 • Roberto Mancini

  A castigat la 3 rubrici din 9, fata de Pixel 2. Nu inteleg cum a surclasat Pixel-ul 2.

 • amfetamin

  Pai aia si e,doar mai rapid,atat. Si ai dreptate,de securitate nu se poate discuta.

 • George89

  Samsung a avut camere f bune mai mereu , însă la întrebarea asta iti raspunde DxOmark ….pe lângă cele 104 puncte la foto si 91 la video date , aceștia au plasat i8 si ix in fata Pixel 1 si no 1 in general excluzand Pixel 2 si Huawei

 • George89

  Am văzut si alte comparatii fata de pozele acelea care au fost folosite si in trecut
  Camera de pe S9 Plus excelează forte bine la detalii , indiferent daca e zii sau noapte , vizibilitatea pe timp de noapte , zoom, profunzime , contrast , stabilitate

 • Visan Teodor

  Exact.

 • Viorel Predatorul

  Le-a dat fum…

 • Viorel Predatorul

  Pentru securitate, Samsung are scaner de retină, care este și rapid dar și foarte sigur.
  Mă îndoiesc de faptul că Fail ID este sigur, câtă vreme poate fi păcălit de rude sau vecini.

 • amfetamin

  Stai ca apar acuș teste comparative între ele,vedem atunci ce și cum.

 • Alin

  Am vrut sa revin la iphone dar m-am razgandit, s9 plus urmeaza sa imi iau