Samsung Galaxy S9 Plus: Cea mai BUNA Camera de Smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, expertii in fotografie laudand realizarea companiei coreene pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera implementata intr-un smartphone, conform expertilor de la DxOMark, testul lor fiind publicat la mai putin de o zi distanta de altul care acorda titlul telefonului iPhone X. Cei de la Consumer Reports spuneau noaptea trecuta ca iPhone X are cea mai buna camera de smartphone, telefoanele celor de la Samsung iesind sub iPhone 7 sau iPhone 6S plus in acel test, insa Samsung Galaxy S9 Plus iese la atac.

Samsung Galaxy S9 Plus a castigat 99 de puncte in testele foto ale celor de la DxOMark, ei punand noul telefon al companiei Samsung deasupra Google Pixel 2, care detinea aceasta coroana pana acum. Samsung Galaxy S9 Plus are o camera duala cu doi senzori de 12 megapixeli, unul dintre ei avand deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, iar imbunatatirile majore implementate pentru senzori i-au adus acest titlu foarte ravnit.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 1

Samsung Galaxy S9 Plus are o camera care exceleaza pentru inregistrarea de poze si clipuri video, fara a avea vreo “slabiciune” vizibila, iar aceasta descriere va bucura foarte multi fani ai Samsung. Conform celor de la DxOMark, Samsung Galaxy S9 Plus a obtinut 104 puncte in testul pentru inregistrarea de poze si 91 de puncte pentru inregistrarea de clipuri video, rezultatul final de 99 de puncte fiind unul foarte impresionant, per total.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 2

Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera de smartphone

Samsung Galaxy S9 Plus are cele mai mari probleme cu aplicarea efectului bokeh pentru poze si textura obiectelor in cazul clipurilor video, insa exceleaza la expunere si contrast, plus acuratetea culorilor. Samsung Galaxy S9 Plus are deasemenea performante foarte bune in ceea ce priveste inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta, acesta fiind un punct forte cu care compania Samsung s-a laudat si in conferinta de prezentare.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 3

“The Samsung Galaxy S9 Plus is a smartphone without any real weaknesses in the camera department. In both still and video modes, it performs well across the board, delivering consistently good photo and video image quality in all light and shooting situations, thus earning itself our highest DxOMark Mobile score to date. Add one of the best smartphone zooms and a capable bokeh simulation mode to the mix, and the Galaxy S9 Plus is difficult to ignore for any photo-minded smartphone user. With the Galaxy S9 Plus, Samsung is setting the pace for 2018. We’ll see if the competition can follow suit.”

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 9

Samsung Galaxy S9 Plus are totusi probleme cu pozele care au un nivel ridicat de contrast, marginile acestora avand zone violet si halouri care sunt destul de usor de sesizat de catre utilizatori. Mai mult decat atat, pentru alte poze facute folosind Samsung Galaxy S9 Plus s-a observat o suprasaturare a culorilor albastre si roz, dar am intalnit si la celelalte modele diverse probleme cu inregistrarea pozelor, asa cu se intampla si la iPhone.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 4

Samsung Galaxy S9 Plus a fost testat cu 1500 de poze facute de catre experti si peste 2 ore de clipuri video inregistrate, deci vorbim despre un test foarte complex pentru a se ajunge la acest rezultat. Titlul acordat de catre cei de la DxOMark confirma faptul ca Samsung Galaxy S9 Plus are in spate foarte multe ore depuse de catre inginerii coreenilor pentru a crea o camera duala care sa se apropie cat mai mult de perfectiune.

Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 5 Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 6 Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 7 Samsung Galaxy S9 Plus buna camera 8