Samsung GALAXY S9: Vanzari mai MICI decat Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 a inregistrat vanzari mai mici decat Samsung Galaxy S8 conform unor parteneri ai companiei coreene, situatia fiind una complet neasteptata.

Samsung Galaxy S9 vanzari mici

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat duminica de catre compania Samsung si daca sunteti interesati de el, il puteti precomanda in acest moment din Romania de aici si de aici, cu livrare, poate chiar de vinerea viitoare. In ciuda faptului ca Samsung Galaxy S9 a fost pus spre precomanda chiar din momentul prezentarii, se pare ca lumnea n-a fost chiar atat de interesata sa cumpere noul model de smartphone al celor de la Samsung in acest moment.

Samsung Galaxy S9 are precomenzi mai mici decat Samsung Galaxy S8 conform partenerilor Samsung din Coreea de Sud, iar acelasi lucru este valabil inclusiv pentru compania LG si smartphone-urile sale. Samsung Galaxy S9 si LG V30S ThinQ au fost puse spre precomanda chiar de la inceputul saptamanii, insa consumatorii nu s-au grabit inca sa cumpere cele doua modele de smartphone-uri, desi vin cu noutati de top pentru piata.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus nu au cifre pentru precomenzi anuntate, insa partenerii Samsung spun ca ele sunt mai mic decat cele inregistrate pentru seria Samsung Galaxy S9 in cursul anului trecut. Diferenta nu este mare in defavoarea seriei Samsung Galaxy S9, deci nu vorbim despre cifre care sa fie cu mult mai mic, dar chiar si asa, cei de la Samsung au o mare problema daca lumea nu mai e la fel de interesanta.

Samsung Galaxy S9 a inregistrat vanzari mai mici decat Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 a fost lansat anul acesta cu un pret mai mare decat cel perceput pentru seria Samsung Galaxy S8, insa schimbarile disponibile pentru telefon nu sunt chiar atat de usor vizibile pentru consumatori. In aceasta idee, e foarte posibil ca Samsung Galaxy S9 abia sa egaleze vanzarile seriei precedente, insa e extrem de putin probabil ca vreun oficial al Samsung sa confirme altceva decat vanzari mai bune, chiar daca doar marginal.

“Initial preorders in South Korea for the latest smartphones by Samsung Electronics Co. and its smaller rival LG Electronics Inc. have fallen shy of expectations. “There are many customers asking about the phones but the actual number of preorders seems to be a tad smaller compared to last year,” said an employee of a local mobile operator.”

Samsung Galaxy S9 beneficiaza de increderea managerilor celor de la Samsung, presedintele diviziei mobile, DJ Koh, anuntand ca se astepata ca aceasta serie sa intreaca in vanzari seria anterioara. Cu asemenea declaratii in spate, Samsung Galaxy S9 va fi promovat fara incetare de catre compania coreeana pana cand profitul va fi suficient de bun, mai ales ca acum coreenii ar trebui sa aiba si o marja mult mai buna decat la seria anterioara.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa fie lansat pe data de 16 martie intr-o varietate de tari, insa intotdeauna majoritatea precomenzilor se inregistreaza in ziua deschiderii si primele 2 – 3 dupa ea. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut ce estimari vor exista pentru vanzarile Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, iar asta pentru ca Samsung nu prea divulga cifre de acest gen, iar Apple a preluat acest prost obicei.