WhatsApp: Functii noi SECRETE pe iPhone si Android

WhatsApp are dezvaluite in cursul acestei zile doua noi functii secrete care au fost descoperite in iPhone si Android dupa cea mai recenta actualizare a aplicatiei.

WhatsApp Functii SECRETE iPhone Android

WhatsApp a fost actualizata saptamana aceasta si astazi vorbim despre doua noi functii in legatura cu care nu am fost anuntati de catre compania americana, una dintre ele fiind disponibila acum, cealalta fiind pregatita pentru viitor. Prima functie despre care vorbim in momentul de fata are legatura cu stickerele, compania WhatsApp implementand in aplicatie posibilitatea de a aplica stickere cu ora si locatia in care ne aflam la un anumit moment dat.

WhatsApp ofera posibilitatea de a folosi stickere de ceva vreme, insa schimbarea de astazi este foarte importanta deoarece aplicatia testata de atat de mult timp este intr-un final disponibila pentru toti utilizatorii. WhatsApp este sigura ca toata lumea va aprecia implementarea acestei noi functii, iar in imaginea de mai jos o puteti vedea in functiune, stickerele putand fi aplicatie foarte normal, ca si pana acum, asa ca stiti la ce sa va asteptati de la ele.

WhatsApp Functii SECRETE iPhone Android 1

WhatsApp are doua noi functii secrete descoperite pentru iPhone si Android

WhatsApp are si o a doua functie secreta dezvaluita astazi, ea fiind deocamdata doar in proces de testare de catre compania americana, aceasta permitand descarcarea unei copii a informatiilor noastre din serverele WhatsApp. Puteti vedea mai jos cum functioneaza totul, utilizatorii WhatsApp putand cere crearea unei copii a acestor date pentru descarcare, iar in momentul in care descarcarea poate fi facuta, noi vom fi anuntati printr-o alerta.

WhatsApp Functii SECRETE iPhone Android 2

WhatsApp spune ca informatiile nu contin mesajele pe care le-am trimis, sau primit, insa datle vor putea fi incarcate in alte aplicatii de mesagerie, dar deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la acest lucru. WhatsApp va lansa aceasta noua functie intr-un moment dat, sau altul, pentru utilizatori, insa ramane de vazut cat timp va trece pana cand se va intampla acest lucru si daca ea va fi oferita in modul in care il vedem acum, sau va fi oferita diferit.