iOS 11.3: Noua Functie ASCUNSA Dezvaluita

iOS 11.3 are o noua functie ascunsa dezvaluita astazi, compania Apple pregatind unele surprize pentru utilizatorii sai in noua versiune a sistemului de operare.

iOS 11.3 Functie ASCUNSA

iOS 11.3 are o varietate de functii noi pregatite de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, unele dintre ele fiind dezvaluite chiar de catre compania americana inaintea lansarii actualizarii in versiune beta. Printre ele se numara si o platforma numita ClassKit, aceasta fiind gandita special pentru mediul educational, iOS 11.3 urmand a aduce prin ea o serie de functii care in mod normal nu sunt disponibile pentru iDevice-urile care ruleaza iOS.

iOS 11.3 are pentru aceasta platforma dezvaluit astazi un meniu nou de setari pentru ClassKit, acesta fiind prezentat foarte clar in aplicatia de setari a tabletelor iPad, cea pentru care vor fi si oferite aplicatiile dezvoltatorilor. In acest meniu este deocamdata disponibil in iOS 11.3 o optiune de a sincroniza tot istoricul de navigare al aplicatiilor cu ClassKit, iCloud urmand a fi platforma care va stoca aceste informatii pentru profesori.

iOS 11.3 si noua functie ascunsa descoperita pe iPad

iOS 11.3 classkit meniu

iOS 11.3 va avea deasemenea si o noua aplicatie Classwork lansata de catre compania Apple, ea urmand a le permite profesorilor sa urmareasca activitatea facuta de catre elevi in aplicatiile cu ClassKit integrat. E foarte posibil ca aceasta activitate sa fie sincronizata prin iCloud cu orice cont al profesorului pentru a fi vizibile intr-un meniu special din aplicatie, asa ca ramane sa vedem exact ce va oferi noua aplicatie Classword pentru iOS 11.3.

iOS 11.3 classwork

iOS 11.3 are o multitudine de noutati pregatite de catre compania Apple pana in prezent, insa informatiile privind Classkit, pentru mediul educational, nu sunt disponibile in numar chiar atat de mare, din pacate. Chiar si asa, stim ca Apple vrea sa puna accent foarte mare pe cresterea vanzarilor de produse catre mediul educational, iar iOS 11.3 ar putea oferi noi functii importante care sa convinga institutiile educationale sa cumpere mai multe tablete.

iOS 11.3 a fost zvonit pentru lansare saptamana aceasta de catre compania Apple, insa e foarte putin probabil sa mai apara pana saptamana viitoare.