iOS 11.3: Iata CAND se Lanseaza pe iPhone si iPad

iOS 11.3 are data de lansare pentru iPhone si iPad anuntata astazi, compania Apple intentionand sa surprinda intreaga lume cu ziua in care va oferi actualizarea.

iOS 11.3 CAND Lanseaza iPhone iPad

iOS 11.3 are data de lansare anuntata de catre unui dintre partenerii companiei Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind in momentul de fata testata pentru iPhone si iPad, a treia versiune beta fiind lansata saptamana aceasta. iOS 11.3 a fost promis de catre compania Apple pentru lansare in cursul acestei primaveri, fara a fi anuntata o data clara, insa unul dintre partenerii celor din Cupertino sustin ca stiu cand se va intampla asta.

iOS 11.3 va fi lansat saptamana viitoare, conform companiei Shure, care produce microfoane compatibile cu iPhone si iPad, insa ea nu ofera si detalii privind sursa informatiilor privind lansarea actualizarii. Data de lansare a iOS 11.3 a fost dezvaluita de catre compania Shure ca raspuns la plangerile unui client privind probleme de functionare ale unui accesoriu pentru iPhone si iPad, asa ca ar trebui sa putem instala iOS 11.3 in zilele urmatoare.

iOS 11.3 – data de lansare a fost anuntata de un partener Apple

iOS 11.3 are in mod neobisnuit dezvaluita data de lansare de catre un partener de acest gen al companiei Apple, insa e foarte posibil ca cei de acolo sa stie cand va fi lansata actualizarea. Acesta confirmare a companiei Apple privind data de lansare a iOS 11.3 ar putea avea la baza o incercare de a oferi o perioada de timp pentru disponibilitate in ideea de a-i linisti pe clientii ale caror accesorii nu functioneaza cu anumite telefoane iPhone.

https://twitter.com/shure/status/967132989393129472

iOS 11.3 a fost anuntat initial de catre compania Apple ca fiind pregatit pentru lansare in luna februarie, iar apoi cei din Cupertino au afirmat ca de fapt lansarea va fi facuta in “primavara”, dar iata ca lucrurile s-au schimbat iar. iOS 11.3 este foarte asteptat de catre foarte multi utilizatori ai iPhone si iPad multumita schimbarilor pe care le aduce, iar cei de la Apple par sa fi finalizat dezvoltarea actualizarii si sunt pregatiti sa ofere noua versiune.

15 COMENTARII

  1. Wow, asta nu am știut ca microfoanele din IPhone sunt produse de Shure, alminteri cel mai tare brand din lume la microfoane

  2. Sudteam, asta ai înțeles tu din articol? Wtf?!? Mai citește o dată. Shure nu produce microfoane pt iPhone, produce microfoane compatibile cu iPhone și iPad (accesorii) care nu functinează la parametri normali din cauza iOS