Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Primul Test de Performante

Samsung Galaxy Note 9 are dezvaluit in exclusivitate primul test de performante care ne arata ce va oferi noul smartphone in momentul in care va fi lansat.

Samsung Galaxy Note 9 test performante browser

Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmat oficial pentru lansare in 2018 de catre compania Samsung, presedintele diviziei mobile anuntand saptamana aceasta si una dintre noile functii majore care urmeaza sa fie oferite. Samsung Galaxy Note 9 are denumirea confirmata oficial deasemenea de catre reprezentantul companiei coreene, asa ca acum ramane doara sa vedem care vor fi noutatile pe care telefonul le va aduce in raport cu seria anterioara.

Samsung Galaxy Note 9 va avea integrate chip-uri Exynos 9810 si Qualcomm Snapdragon 845, la fel ca Samsung Galaxy S9, iar astazi avem un prim test de performante care ne ofera o idee cu privire la ceea ce va urma. Am vazut deja ca Samsung Galaxy S9 are performante inferioare iPhone X, iar Samsung Galaxy Note 9 nu va depasi aceasta “conditie” deci nu trebuie sa ne asteptam ca telefonul companiei Apple sa fie intrecut in 2018.

Samsung Galaxy Note 9 are totusi un prim test de performante dezvaluit care ne arata ca pentru navigare pe internet, urmeaza sa obtina un scor aproape perfect in raport cu iPhone X. Scorul Samsung Galaxy Note 9 este cu 5 puncte mai bun decat cel obtinut de catre Samsung Galaxy S9 intr-un test similar facut acum cateva saptamani, deci orice spor in performante fata de acel model va fi unul marginal, insesizabil de catre clienti.

Samsung Galaxy Note 9 – primul test de performante

Samsung Galaxy Note 9 performanteSamsung Galaxy Note 9 are practic confirmat prin acest test de performante faptul ca nu se va schimba mare lucru din acest punct de vedere pana in momentul in care va fi lansat, ceea ce ar putea fi o dezamagire pentru unii fani. Totusi, aceasta situatie este intalnita anual pentru noile modele de telefoane din aceasta serie, asa ca era greu de crezut ca Samsung Galaxy Note 9 va fi diferit in vreun fel fata de modelele lansate in anii anteriori.

Samsung Galaxy Note 9 face parte din seria business de telefoane ale companiei Samsung, iar separat de performante, vom vorbi cu siguranta in urmatoarele luni si despre multe alte functii ale telefonului. E foarte posibil ca Samsung Galaxy Note 9 sa aiba acelasi design precum modelul anterior, dar e foarte posibil ca el sa aiba integrata o camera duala cu deschidere variabila, compania Samsung urmand a pune pret pe asta.

Samsung Galaxy Note 9 va avea Bixby 2.0 integrat de catre compania Samsung, daca asistentul va fi pregatit, presedintele diviziei mobile afirmand ca inginerii coreenilor lucreaza din greu la finalizarea sa. Samsung Galaxy Note 9 va fi cel mai probabil prezentat in cursul lunii august de catre cei de la Samsung, iar lansarea ar putea avea loc, cel mai tarziu, la inceputul lunii septembrie, inainte ca noi modele ale iPhone sa fie lansate.