Prima Pagina Apple Apple si-a Lasat Angajatii sa se Accidenteze in Apple Park

Apple si-a Lasat Angajatii sa se Accidenteze in Apple Park

Apple angajati loviri

Acum mai bine de o saptamana multa lume a ras de Apple si angajatii care se loveau de usile si geamurile de sticla din noul campus Apple Park, unele accidente fiind chiar serioase. Noul campus al celor din Cupertino este facut cu foarte multa sticla ce inlocuieste usi si unii pereti, iar unii angajati n-au fost chiar atat de atenti la ce au in fata.

Apple fusese avertizata de catre autoritatile locale pentru siguranta in munca de faptul ca acest design interio va avea consecinte negative asupra sanatatii angajatilor, insa numanui nu i-a pasat. Chiar si unul dintre cei care lucra la amenajarea Apple Park a avut o problema similara, izbindu-se de un perete de sticla, insa Apple n-a facut vreo schimbare, pana acum.

Dupa deschiderea Apple Park unii angajati au lipit post-its pe peretii si usile din sticla pentru a semnaliza faptul ca exista ceva acolo, Apple le-a scos pentru ca stricau design-ul cladirii, dar acum vrea sa puna stickere. Firma de arhitectura care a creat design-ul Apple Park gandeste o metoda de a plasa aceste stickere suficient de bine incat sa sugereze faptul ca urmeaza sa te lovesti de ceva.

“Salvador and Dirk Mattern with the Santa Clara County Fire Department said they raised concerns about the glass doors of the cafeteria, a highlight of the spaceship building, during a visit to Apple Park nine months ago. State building code requires that doors be identifiable. They were talking with one contractor when another walked into a glass wall.”

Autoritatile responsabile cu verificarea conditiilor de siguranta in munca sustin ca verificarea cladirilor pentru riscul de accidente ce implica lovirea de usi si pereti din sticla nu e prevazut in legislatie, deci Apple nu poate fi amendata. Totusi, compania americana a inteles ca e stupid sa ai usi si pereti din sticla, asa ca are grija ca angajatii sa nu fie afectati de probleme de acest gen in viitor.

 • Daniel Razvan

  Pai dacă toată lumea de-acolo e gen Bubico, fără vederi ample… e de așteptat.

 • RaduD

  De unde se vede ca sticla in exces nu are numai avantaje…

 • rundown

  Pai si cine e vinovat ca esti tu dobitoc si te uiti pe telefon cand mergi pe culoare. Cu ce e vinovata Apple ca sunt unii complet tampiti?

 • Storecheck

  te referi la catelul site-ului, srb?

 • V.P

  Pai te uiti si in telefon , acte , cafea , capul in nori , somnoros , obosit , vedere slaba , nou venit , impiedicat , tampit .
  Daca oamenii aia au dat cu capul in geamurile alea inseamna ca este o problema , nu cred ca toti sint tampiti .
  Ce se poate intampla in cazul celor care viziteaza cladirea respectiva ?? Ochiul este foarte usor de pacalit .

 • richard

  Cand te gandesti ca impiedicatii astia neatenti fac si softul Apple te mai miri de ce si softul e impiedicat la final?

 • Olimpiu

  Le spala prea mult. Sa le lase mai jegoase si se vad. 🙂

 • Viorel Predatorul

  Pechinezul care latră la dobermani și rottweileri?

 • Viorel Predatorul

  Exact la asta m-am gândit eu.