Autobuzele Apple si Google Atacate cu Focuri de Arma

Autobuzele care transporta angajatii Apple si Google au fost atacate cu focuri de arma in timpul tranzitului, politia si FBI facand investigatii amanuntite.

Autobuzele Apple Google Atacate Focuri Arma

Autobuzele Apple si Google au fost tinta unor atacuri care au pus in pericol vietile pasagerilor si ale soferilor, politia americana investigand plangerile companiilor. In ianuarie autobuzele Apple si Google au fost atacate si au ramas cu geamuri sparte in timp ce plimbau angajatii din San Francisco spre campusurile din Silicon Valley, politia crezand ca pietre erau aruncate spre ele.

Dupa o serie de investigatii, politia a ajuns la concluzia ca in realitate cineva a tras cu un pistol cu bile din metal in geamurile autobuzelor, punand in pericol vietile soferilor si ale pasagerilor. Avand in vedere ca o tragetie se putea intampla oricand, 20 de atacuri cuarma fiind inregistrate pana acum, politia americana a conceput un plan pentru a prinde persoana, sau persoanele implicate.

Autobuzele Apple si Google atacate cu focuri de arma

Politia s-a infiltrat in cateva autobuze ale Apple si Google in speranta ca se va trage inspre ele si atacatorul, sau atacatorii vor fi identificati de catre agentii din ele. Situatia este atat de grava, incat se pare ca inclusiv FBI-ul a fost implicat, deci vorbim despre o problema federala de acum, iar asta va duce intr-un final la prindere vinovatului, sau a vinovatilor.

“They’re looking at damage on the bus and looking at what angle the projectile is coming from. Anytime you shoot a projectile at a moving vehicle, it’s a risk. That does pose a risk to public safety and we are taking this very seriously. In addition to the decoys, Fransen said some actual Apple and Google buses will have undercover CHP investigators posing as riders. The investigators will “take appropriate action” if a bus comes under fire, but Fransen declined to go into specifics about what that could mean.”

Desi deocamdata nimeni nu stie care este cauza acestor atacuri, se pare ca unele persoane s-au plans ca din cauza angajatilor Apple si Google care fac naveta din Silicon Valley in San Francisco, ar fi crescut preturile caselor in oras. Adevarul il vom afla abia cand persoana, sau persoanele, vinovat/e vor fi prinse, si s-ar putea sa nu mai dureze prea mult.