Samsung Galaxy S9: PROBLEMA MARE a Camerei

Samsung Galaxy S9 are o problema mare cu noua camera implementata de catre Samsung, iar clientii o vor afla abia dupa ce-si cumpara telefoanele de la companie.

Samsung Galaxy S9 PROBLEMA Camerei

Samsung Galaxy S9 are o noua camera implementata de catre compania Samsung pentru clientii care vor dori sa beneficieze de ceva nou si, ca la fiecare producator, exista mult marketing in spatele unei asemenea componente. Samsung Galaxy S9 are cea mai buna camera de smartphone, conform expertilor in fotografie, reusind sa depaseasca Google Pixel 2 si iPhone X pentru inregistrarea foto/video, insa clientii trebuie sa stie ceva important.

Samsung Galaxy S9 are o camera cu deschidere variabila implementata de catre compania Samsung, senzorul de imagine putand face trecerea intre deschiderea de f/1.5 sau f/2.4, ceva ce e foarte impresionant. Vorbim despre o tehnologie de ultima generatie implementata in Samsung Galaxy S9, telefonul facand in mod standard pozele cu deschidere f/2.4, cea de f/1.5 fiind folosita in conditii de luminozitate foarte scazuta, insa setarile Pro pentru aplicatia Camera permit folosirea sa oricand se inregistreaza poze.

Samsung Galaxy S9 aduce foarte multe beneficii cu aceasta deschidere variabila, insa exista si unele probleme pe care utilizatorii obisnuiti le vor observa abia in momentul in care vor incepe sa faca poze. Deschiderea f/1.5 permite patrunderea unei cantitati foarte mari de lumina in camera Samsung Galaxy S9, dar asta inseamna ca focalizarea este facuta pe o zona mult mai redusa, deci pozele nu vor fi clare in totalitatea lor.

Samsung Galaxy S9 si problema mare a camerei

Samsung Galaxy S9 va inregistra poze de calitate mult mai buna folosind camera cu deschidere f/2.4 in cazurile in care luminozitatea buna, acestea avand o claritate net superioara celor facute cu deschiderea f/1.5. Desigur ca in conditii de luminozitate scazuta vor fi diferente foarte mari intre pozele inregistrate cu cele doua deschideri ale camerei Samsung Galaxy S9, dar claritatea lor va fi afectata in functie de ceea ce este folosit.

Samsung Galaxy S9 are promovata noua camera folosind marketing demn de compania Apple, iar asta pentru ca utilizatorilor nu le sunt explicate detaliile acestea privind claritatea pozelor dincolo de zona de focalizare pentru deschiderea f/1.5. E greu de sus cat de multi utilizatori ai Samsung Galaxy S9 se vor plange de diferente sesizabile intre pozele facute folosind cele doua deschideri, dar vor fi cu siguranta foarte multe discutii intre clienti.

Samsung Galaxy S9 are totusi o camera foarte interesanta si as vrea sa vad ca Apple imbunatateste deasemenea camera iPhone cu poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, dar fara schimbari atat de radicale. Ceea ce se intampla acum cu camera Samsung Galaxy S9 este si o explicatie pentru refuzul Apple de a oferi o deschidere mai mare pentru camera, telefoanele LG avand deasemenea probleme cu claritatea pozeor.