Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Comparatia Video a Performantelor

Samsung Galaxy S9 si iPhone X apar intr-o comparatie video a performantelor care ne arata cat de rapide sunt cele doua modele de smartphone-uri premium si scumpe.

100

Samsung Galaxy S9 iPhone X Comparatia Performantelor

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt puse fata in fata in primele clipuri video care incearca sa ne arate care sunt performantele celor doua modele de smartphone-uri ale companiilor Apple si Samsung. In primul clip video de mai jos puteti vedea cea mai corecta dintre cele doua comparatii ale performantelor dintre Samsung Galaxy S9 si iPhone X, o prezentare fluida a modului in care functioneaza cele doua telefoane mobile.

Samsung Galaxy S9 porneste mai incet decat iPhone X, iar in utilizarea aplicatiilor doar jocurile reprezinta o problema mai serioasa pentru telefonul mobil al companiei coreene. Era de asteptat ca jocurile sa mearga mai greu pe Samsung Galaxy S9 decat pe iPhone X, iar asta pentru ca in general telefoanele cu sistem de operare Android deschid mai greu jocurile decat iPhone-urile companiei Apple, asa ca nu e vreo surpriza in aceasta privinta.

Samsung Galaxy S9 deschide aplicatiile standard la fel de bine precum iPhone X, insa are probleme mai mari in a redeschide unele aplicatii din fundal, ceva ce urma sa se intample, avand in vedere ca are doar 4 GB RAM. Nici iPhone X nu e grozav cu cei 3 GB RAM, avand deasemenea probleme cu unele aplicatii, insa in cazul Samsung Galaxy S9, Android-ul pare sa arate ca minim 6 GB RAM sunt necesari pentru o experienta cat se poate de corecta.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – comparatia video a performantelor

UPDATE: Ramane doar testul al doilea deocamdata, primul test fiind cu un model anterior.

Samsung Galaxy S9 are rezultate mai bune decat iPhone X in ceea ce priveste vitezele Wi-Fi, iar asta e din nou ceva ce am mai intalnit si la alte modele de telefoane Samsung cand au fost comparate cu iPhone. Diferenta nu este mare in favoarea Samsung Galaxy S9, este insesizabila in utilizarea obisnuita, insa ea exista si trebuie notata, pentru ca vorbim despre o comparatie a performantelor pe care le ofera cele doua telefoane mobile premium.

Samsung Galaxy S9 apare intr-un al doilea clip video cu iPhone X, insa aici vedem o tentativa trista si nereusita de a face telefonul Samsung sa “dea bine” in fata telefonului Apple de un youtuber nepriceput in a face falsuri. Simpla taiere a clipurilor video inainte de fiecare test intre Samsung Galaxy S9 si iPhone X in aproape fiecare caz este o dovada ca s-a lucrat mult pana cand telefonul Samsung a facut ce trebuia, dar asta se intampla cand primesti ceva inaintea altora si trebuie sa faci produsul sa arate bine, chiar daca devii penibil facand asta.

Samsung Galaxy S9 are performante inferioare iPhone X in testele sintetice de performante, iar in baza a ceea ce se vede in primul clip video, telefonul Apple are un usor avantaj in anumite situatii. Vom mai vedea si alte comparatii video intre Samsung Galaxy S9 si iPhone X, iata atat timp cat ele nu sunt trucate de indieni nepriceputi si nu sunt taiate inainte de fiecare test, e foarte posibil ca diferentele sa persiste.