iOS 11.3 – TREI Noutati pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 TREI Noutati iPhone iPad

iOS 11.3 beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar cei din Cupertino au implementat doua schimbari relativ notabile pentru utilizatorii din toata lumea. Prima dintre ele are legatura cu aplicatia iBooks, compania Apple redenumind-o intr-o versiune beta anterioara a iOS 11.3 in Books, sugerand schimbarea la Apple Books.

iOS 11.3 a sugerat faptul ca Apple vrea sa schimbe denumirea aplicatiei iBooks in Books pentru totdeauna, inclusiv o schimbare pentru iBookStore fiind prevestita de catre multi analisti. Aceasta revenire la versiunea initiala a iBooks este o dovada a faptului ca deocamdata compania Apple nu este decisa cu privire la ceea ce vrea sa faca pentru carti.

iOS 11.3 beta 4 are deasemenea cod care sugereaza faptul ca Apple Pay urmeaza sa fie lansat in Beijing si Shanghai de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone. Compania Apple extinde in mod agresiv Apple Pay in ultima vreme, asa ca atunci cand iOS 11.3 va fi lansat in mod oficial, utilizatorii urmeaza sa beneficiaza de o serie mare de schimbari.

iOS 11.3 Apple Pay Shanghai Beijing

Tot in iOS 11.3 beta 4 compania Apple confirma faptul ca aplicatia TV urmeaza sa fie lansata in Brazilia, aceasta fiind o premiera interesanta pentru cei din Cupertino. Aplicatia TV a fost lansata acum cateva luni pentru a oferi acces la filme si seriale TV intr-o singura aplicatie pentru mai multe servicii, iar acum Apple intentioneaza sa o ofere si in Brazilia.

iOS 11.3 TV brazilia

iOS 11.3 ar trebui sa fie lansat luna aceasta de catre cei de la Apple.

7 COMENTARII

  1. Dacă ai aplicația Onavo Protect daia nu te lasă să te conectezi la wifi. Eu am șters-o și acum mă conectez fără probleme.