Prima Pagina iPhone X 21 de Clone PENIBILE ale iPhone X Arata Viitorul Smartphone

21 de Clone PENIBILE ale iPhone X Arata Viitorul Smartphone

Aceste 21 de clone penibile ale iPhone X au fost lansate, sau sunt anuntate pentru lansare, ele aratand viitorul trist al industriei de smartphone-uri.

iphone x clone penibile smartphone

2017 este anul in care producatorii de smartphone-uri ating o noua limita a penibilului, un an in care decupajul din ecran reprezinta marea inovatie pentru telefoanele mobile. In imaginea de mai jos aveti 21 de clone ale iPhone X, toate fiind gandite cu decupaj in ecran, unele dintre ele venind de la producatori precum Huawei, sau chiar LG, da, LG.

Daca de la Oppo, Ulefone, Leagoo, Doogee, UMIDIGI, sau GooPhone, m-as fi asteptat sa vad clone ale iPhone X lansate in 2017, de la companii precum ASUS, sau LG ma asteptam la altceva. Fac abstractie de Essential Phone, care are decupajul gandit altfel si a fost lansat inaintea iPhone X, insa restul telefoanelor confirma faptul ca orice lanseaza Apple, se copiaza.

21 de clone PENIBILE ale iPhone X arata viitorul smartphone-urilor

Uitati-va cu mare atentie la clonele din imaginea de mai jos, deoarece asa arata viitorul smartphone-urilor pentru cel putin 1 an de zile, asiaticii ducand prostia la rang de arta. Daca iPhone X are un decupaj in ecran, dar marginea inferioara este foarte subtire, clonele au si decupaj si margine inferioara groasa, semn ca decupajul e facut doar ca sa semenele cu cel al iPhone X.

Nu pot sa inteleg de ce e asa atractiv decupajul iPhone X pentru orice persoana, insa cred ca in Cupertino exista multi designeri care rad de prostia asiaticilor in acest moment. Dupa ce a fost prezentat iPhone X, am trait cu speranta ca decupajul e ceva ce va disparea in maxim 2 ani, insa realitatea este ca Apple a facut ceva “de viitor” pentru lumea smartphone.

iphone x clone penibile

 • ibadea

  tare, se inmultesc pe zi ce trece 🙂

 • Vlad12

  Lipsa de originalitate si idei pentru design, se folosesc si de puterea brandului Apple si asa ies clonele. Nu trebuie sa te miri de LG, din pacate nu au mai iesit in evidenta de ceva vreme, inainte erau originali. Totusi nu ii inteleg pe cei de la ASUS.

 • Stl stl

  Samsung va ramane singuru telefon cu pedigree …restu clone ai bretoane inutile

 • Stl stl

  Cum e sa fii in aceeasi oala cu designu chinei de 200 de dolari un telefon

 • TheKingLuca

  La unele nu e chiar asa de mare și poate chiar au nevoie de el. Acuma e și Zen Emoji și o să vedem și la Huawei care e rostul

 • Bogdanel

  Apar ca ciupercile după ploaie :)))

 • kinder2005

  Acum toata lumea o sa creada ca avem trompete China🤣

 • Senchiu Stefan

  Telefoane cu breton😂😂😂😂