Windows 10: Schimbarile MAJORE Anuntate de Microsoft

Windows 10 are cateva schimbari foarte importante anuntate de catre compania Microsoft pentru utilizatori, ele fiind esentiale pentru calculataorele tuturor.

Windows 10 Schimbarile MAJORE Microsoft

Windows 10 va beneficia de cateva schimbari foarte importante pregatite de catre compania Microsoft, ea anuntand totul in cursul acestei zile pentru utilizatorii interesati sa le testeze chiar in acest moment. Vorbim despre schimbari foarte importante pentru optiunile privind intimitatea utilizatorilor, compania Microsoft recunoscand faptul ca exista unele carente majore in ceea ce priveste oferirea unui grad mai mare de control pentru utilizatorii Windows 10.

Windows 10 urmeaza sa includa intr-o noua versiune beta, lansata astazi, o serie de optiuni care vor permite controlarea mai clar a informatiilor care sunt transmise din calculatoarele noastre catre compania Microsoft. Printre cele mai importante se numara una care va permite oprirea trimiterii din Windows 10 a informatiilor privind cuvintele tastate de catre noi, cei de la Microsoft prelunandu-le pentru a imbunatati sistemul de scriere predictiva din sistemul de operare.

Windows 10 – schimbarile majore anuntate de Microsoft

Windows 10 Schimbarile MAJORE Microsoft 1

Windows 10 urmeaza sa includa nu mai putin de 7 ecrane separate cu optiuni pentru blocarea tipurilor de date care sunt transmise din calculatoarele utilizatorilor catre compania Microsoft pentru analiza. In momentul de fata cei de la Microsoft vor sa afle de la beta testeri daca schimbarile facute pentru Windows 10 sunt utile pentru toata lumea, sau setarile privind intimitatea ar deveni mult prea complicate pentru un utilizator obisnuit dupa implementare.

Windows 10 a anuntat deja integrarea unui program numit Windows Diagnostic Data Viewer care va afisa toate tipurile de date pe care calculatoarele le trimit catre serverele Microsoft pentru analiza. Windows 10 trimite multe date la compania Microsoft pentru a imbunatati diverse functii ale sistemului de operare, insa multa lume nu si-ar dori ca acest lucru sa se intample, asa ca acum americanii reactioneaza la cererile facute de catre utilizatori de-a lungul timpului.

Windows 10 are in momentul de fata testate aceste noutati pentru sistemul de operare, iar ele urmeaz sa faca parte din actualizarea majora pe care Microsoft o va lansa in aceasta primavara.