Studentii Americani Protesteaza Impotriva Apple

Studentii americani sunt suparati si protesteaza impotriva companiei Apple, cerand o schimbare majora pentru telefoanele iPhone care vor fi lansate in urmatorii ani.

studenti protesteaza apple

Studentii americani de la Stanford au protestat recent impotriva companiei Apple si le-au cerut celor din Cupertino sa rezolve cumva problema dependentei de iPhone a oamenilor. Studentii sunt suparati ca Apple face telefoane mobile care creeaza dependenta si si-ar dori ca din Cupertino sa iasa si produse care sa nu mai genereze tat de multa dependenta.

Studentii de la Stanford care protesteaza impotriva Apple isi fac specializarea in informatica, deci vorbim despre oameni care inteleg ce inseamna tehnologia si la ce este utila. In ciuda acestui lucru, ei ii cer companiei Apple sa “prosteasca” telefoanele iPhone si sa implementeze un mod de utilizare care sa elimine orice altceva in afara de apelurile telefonice si mesajele SMS.

Studentii nu mai vor aplicatii precum Facebook, acestea tinand utilizatorii “lipiti” de telefoanele mobile pentru a discuta cu prieteni, sau a descoperi diverse informatii noi. Studentii ii cer companiei Apple sa priveasca foarte serios aceasta problema si sa renunte la profit pentru a-si face telefoanele mai simple pentru oamenii care ar putea sa-si cumpere un telefon fara functii, daca tot vor simplitate.

“iPhones are our gateway to addictive services (read: Facebook and company), so Apple is uniquely capable of helping us curb our dependence. Even though Apple’s business model does not rely on device addiction, they fail to take common sense steps to address the issue.”

Nu stiu cum privesc americanii protestele de acest gen, dar privind lucrurile dintr-o tara in care fiecare zi te impinge spre marginea garnitelor, protestele par complet stupide. Sunt destul de sigur ca si in cadrul Apple exista multi carora protestele li se par a fi facute de oameni fara ocupatie, iar realitatea cam asta este, pentru ca trebuie sa fii groaznic de plictisit pentru a te plange ca telefonul tau are pre amulte functii.