Windows 10: Actualizarea Importanta Confirmata

Windows 10 are confirmata o noua actualizare foarte importanta pe care cei de la Microsoft o au in momentul de fata in plin proces de dezvoltare pentru lansare.

Windows 10 Actualizarea Importanta Confirmata

Windows 10 urmeaza sa aiba parte de o noua actualizare majora in cursul acestei primaveri, compania Microsoft pregatind-o in momentul de fata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar lansarea nu e foarte departe. Microsoft intentioneaza sa refoloseasca denumirea Creators Update si pentru aceasta actualizare dedicata Windows 10, doar ca pentru update-ul din primavara va fi folosita denumirea Spring Creators Update, similara cu cea din toamna.

Windows 10 urmeaza sa aiba parte de o actualizare majora oferita de catre compania Microsoft in aceasta primava, noua versiune a sistemului de operare urmand a aduce foarte multe noutati pentru utilizatori. Pe o parte dintre ele vi le-am prezentat de-a lungul timpului, insa o alta parte urmeaza sa fie anuntate in curand de catre Microsoft, iar actualizarea majora din primavara pentru Windows 10 nu ar trebui sa dezamageasca din vreun pucnt de vedere.

Windows 10 – actualizarea importanta confirmata

Windows 10 Actualizarea Importanta Confirmata 1

Windows 10 are in imaginea de mai sus confirmata denumirea Spring Creators Update pentru actualizarea ce urmeaza sa fie disponibila din primavara, deci lucrurile sunt cat se poate de clare in acest moment. Microsoft a avut la un moment dat ideea de a schimba denumirile actualizarilor pentru Windows 10, insa se pare ca a decis sa ramana pe ceea ce stiu si utilizatorii si doreste sa pastreze o constanta in ceea ce priveste denumirile pentru aceste imbunatatiri importante.

Windows 10 ar putea avea aceasta noua actualizare importanta disponibila undeva la inceputul lunii aprilie, insa deocamdata totul este pur speculativ, pentru ca informatii oficiale n-au fost oferite. Windows 10 urmeaza sa ofere cateva functii majore in Spring Creators Update, printre care noua functie Timeline, suport pentru continut HDR, schimbari de design pentru unele aplicatii, tab-uri pentru File Explorer si aplicatii, plus alte schimbari importante.

Windows 10 este in momentul de fata cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare, iar acest lucru nu se va schimba prea curand.

3 COMENTARII

  1. Windows 10 e de toată jena … mai ales și cu update-urile de toamna sau primăvara. Folosesc și Windowsul doar doar pentru conținut media streaming. Nu merge grozav dar vând vine vorba de altele folosesc MBA.