Samsung Galaxy S9: AUTONOMIA Bateriei mai MICA decat a iPhone X

Samsung Galaxy S9 are autonomia bateriei mai mica decat cele ale iPhone X, Galaxy S8, sau a altor modele de smartphone-uri Android premium cu care lupta.

36

samsung galaxy s9 autonomia bateriei iphone x

Samsung Galaxy S9 este astazi din nou in centrul atentiei deoarece primele review-uri pentru noile telefoane ale coreenilor au aparut pe internet de la publicatiile care au primit unitatile de review chiar in momentul prezentarii. Impreuna cu toate informatiile dezvaluite in ele, iata ca vedem si care este autonomia bateriei Samsung Galaxy S9, ea fiind comparata cu cea a Samsung Galaxy S8, a iPhone 8, iPhone X, dar si a altor telefoane.

Samsung Galaxy S9 are o baterie de 3000 mAh, identica in comparatie cu bateria folosita in Samsung Galaxy S8, iar Samsung Galaxy S9 Plus are una de 3500 mAh, situatia fiind similara cu Samsung Galaxy S8 Plus. Mentinerea capacitatii bateriilor Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus la acelasi nivel cu cele de anul trecut a dus la o scadere a autonomiei bateriei celor doua telefoane in comparatie cu modelele anterioare, ceva surprinzator.

Samsung Galaxy S9 are o autonomie mai mica decat cea a Samsung Galaxy S8 cu 59 de minute, in timp ce in cazul Samsung Galaxy S9 Plus diferenta fata de Samsung Galaxy S8 Plus este de 52 de minute. Practic, Samsung a reusit sa scada cu pana la o ora autonomia seriei Samsung Galaxy S9 in comparatie cu cea a seriei Samsung Galaxy S8, iar asta desi situatia trebuia sa mearga intr-un sens exact invers, insa iata ca realitatea este complet diferita.

Samsung Galaxy S9 are autonomie mai mica decat a iPhone X, sau Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 autonomia bateriei

Samsung Galaxy S9 are autonomie mai mica si decat cea a iPhone X, aici diferenta fiind de 1 ora si 18 minute, suficient de mult pentru a conta indiferent pentru ce isi folosesc utilizatorii telefoanele mobile. In raport cu iPhone 8, autonomia bateriei Samsung Galaxy S9 este inferioara cu o ora si 14 minute, deci persoanele care vor sa-si cumpere telefoane in baza autonomiei bateriei, ar trebui sa se uite cu atentie la iPhone, sau seria Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 Plus are deasemenea o autonomie mai mica decat cea a iPhone X cu pana la 1 ora si 33 de minute, iar in raport cu iPhone 8 Plus diferenta este de 3 ore si 27 de minute, da ati citit bine cifra. Samsung Galaxy S9 are deasemenea autonomie maislaba decat cea a LG V30, Google Pixel 2/Xl, OnePLus 5T, iar de Huawei Mate 10 Pro nici nu putem vorbi, diferenta fiind de aproape 5 ore in comparatie cu acel smartphone.

Samsung Galaxy S9 este o adevarata dezamagire in ceea ce priveste autonomia bateriei, iar asta este o surpriza negativa pentru cei de la Samsung, insa deocamdata vorbim doar despre un prim test. Este foarte posibil ca in alte teste Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sa aiba rezultate mai bune si totul depinde de cei care fac testele si cum vor ei sa iasa rezultatele finale pentru a avantaja un telefon, sau altul.