iPhone 9: Specificatii DEZAMAGITOARE Anuntate

iPhone 9 are specificatii dezamagitoare anuntate inaintea prezentarii oficiale, compania Apple intentionand sa obtina un pret mic cu rabat la calitate.

iPhone 9 Specificatii Dezamagitoare

iPhone 9 este viitoarea versiune a iPhone cu ecran LCD, el urmand a inlocui iPhone 8 in oferta compainei Apple, insa nu impreuna cu un iPhone 9 Plus, deoarece un asemenea model nu este in planul americanilor. iPhone 9 are dezvaluite astazi unele informatii privind specificatiile pe care compania Apple ar putea sa le ofere, iar din pacate vorbim despre ceva dezamagitor, insa nu foarte departe de ceea ce am vazut in alte zvonuri.

iPhone 9 va avea un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, o camera TrueDepth pentru Face ID fiind incorporata de catre compania Apple, insa se pare ca 3D Touch va disparea din acest model in 2018. iPhone 9 este gandit pentru a fi pus in vanzare intre iPhone 8 si iPhone X2, sau iPhone XS, deci nu trebuie sa aiba functii impresionante, astfel ca Apple vrea sa ofere deasemenea doar 3 GB RAM si o camera cu un singur senzor de imagine.

iPhone 9 – specificatii dezamagitoare anuntate

iPhone 9 va avea un ecran LCD pentru ca se va reduce la jumatate costul acestei componente, insa Apple nu vrea sa implementeze nici incarcare wireless, sau o structura din otel inoxidabil pentru telefon. Carcasa iPhone 9 urmeaza sa fie din aluminiu, precum cea a iphone 8, iar cu privire la alte posibile schimbari majore deocamdata nu exista informatii, dar ceea ce este anuntat acum sugereaza faptul ca multi vor fi dezamagiti.

“Now believe the 6.1″ LCD model could be half or even more of the mix in the second half of 2018. The LCD version will likely be tiered between the iPhone 8 and iPhone X2 with cut down features; we expect it will have only 3GB RAM, a single rear camera, and lack 3D Touch, but still have the new form factor with Face ID. In terms of lower Bill of Materials, we note the LCD screen module costs less than half the cost of an OLED one.”

iPhone 9 va fi o versiune ieftina a iPhone X, care va avea totusi un viitor chip A12, insa pentru a putea fi vandut la acelasi pret ca iPhone 8, trebuie sa fie eliminate unele functii care exista si in iPhone 8. Cred ca Apple va avea succes cu iPhone 9 daca il va vinde la un pret egal cu cel al iPhone 8, iar asta pentru ca ecranul LCD cu diagonala de 6.1 inch va atrage foarte multi fani care nu au avut bani sau nu au dorit sa cumpere iPhone X din varii motive.