Siri si Marea Problema a Companiei Apple

Apple are o mare problema in momentul de fata in ceea ce priveste asistentul personal Siri, iar co-fondatorul companiei care a dezvoltat software-ul o dezvaluie.

Siri Marea Problema Apple

Apple are o mare problema cu asistentul personal Siri, iar asta o spune co-fondatorul companiei care a dezvoltat asistentul personal inainte sa-l cumpere cei din Cupertino. Norman Winarsky este numele sau, iar el spune ca Apple cauta sa atinga perfectiunea cu asistentul personal Siri, iar aceasta este marea sa problema in acest moment.

Norman Winarsky sustine ca Siri a fost initial gandit pentru a excela in ceea ce priveste doar anumite functii, insa compania Apple a dorit sa il faca “bun la toate”, insa nu prea poate. Avand in vedere ca Siri a fost gandit sa fie bun la ceva si sa evolueze gradual spre alte functii, iar Apple a vrut sa faca o schimbare brusca, asistentul nu ofera functionalitatea pe care o vor americanii.

Norman Winarsky afirma si ca initial Siri a fost gandit pentru a fi utilizat de un numar mic de persoane, insa cand ai peste 1 miliard de utilizatori de multumit, e cam greu. El spune si ca Apple cauta sa atinga perfectiunea cu functiile pe care le ofera pentru Siri, insa desigur ca nu o va putea atinge vreodata, pentru ca nu are cum sa faca toate functiile pe care le vrea.

“But part of it is also likely because Apple chose to take Siri in a very different direction than the one its founders envisioned. Pre-Apple, Winarsky said, Siri was intended to launch specifically as a travel and entertainment concierge. It would have a smaller remit, but it would learn it flawlessly, and then gradually extend to related areas. Apple launched Siri as an assistant that can help you in all areas of your life, a bigger challenge that will inevitably take longer to perfect. “These are hard problems and when you’re a company dealing with up to a billion people, the problems get harder yet. They’re probably looking for a level of perfection they can’t get.””

Siri este comparat detul de des cu alti asistenti personali precum Cortana, Google Assistant, sau Amazon Alexa, insa in putine situatii si reuseste sa iasa invingator. Un test recent plasa Google Assistant cu mult peste Siri cand vine vorba despre nivelul de intelegere a intrebarilor si capacitarea de a raspunde, cei de la Apple avand un software ce este departe de perfectiune.