Samsung Galaxy S9: Asa ar fi Aratat cu Decupaj in Ecran

Samsung Galaxy S9 este prezentat intr-un nou concept care ne arata cum ar fi fost gandit design-ul noului telefon daca ar fi avut un decupaj in ecran.

Samsung Galaxy S9 decupaj ecran concept 2

Samsung Galaxy S9 este singurul smartphone Android important de anul acesta care a fost lansat fara decupaj in ecran, precum are iPhone X, decizia fiind una foarte buna din partea Samsung. V-am spus ca apreciez extrem de mult curajul lor de a nu copia iPhone X, asa cum fac restul producatorilor lipsiti de idei, chiar daca asta ar putea afecta vanzarile Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 este totusi prezentat astazi intr-un concept care ne arata cum ar fi fost design-ul noului telefon daca ar fi avut un decupaj in partea superioara a ecranului. Spre deosebire de iPhone X, decupajul din Samsung Galaxy S9 este pozitionat pe o portiune mai mare a panoului frontal, insa nu este la fel de “gros” precum la telefonul Apple.

Samsung Galaxy S9 nu are parte de cea mai buna lansare din toata istoria telefoanelor companiei Samsung, insa macar este un model in care nu exista decupaj in ecran.

Samsung Galaxy S9 decupaj ecran concept

Samsung Galaxy S9 decupaj ecran concept 2