iPhone X: Apple il va Scoate din Vanzare in 2018

iPhone X urmeaza sa fie scos din vanzare in cursul anului 2018, compania Apple parand sa fie hotarata in a lasa lumea fara cel mai scump telefon mobil al sau.

iPhone X apple vanzare 2018

iPhone X are zilele numarate, compania Apple fiind ferm convinsa de faptul ca telefonul sau nu ar trebui sa mai ramana in vanzare pana la finalul anului 2018, fara a mai lua in discutie vanzarea in 2019. Am auzit diverse zvonuri care sugerau faptul ca Apple vrea sa scoata din vanzare iPhone X in cursul anului 2018, iar acum unul nou confirma ceea ce putina lume credea posibil cand au aparut primele zvonuri, dar aceasta este realitatea acum.

iPhone X va avea productia oprita inainte ca iPhone 9, iPhone XS/X2 si iPhone X Plus sa fie lansate de catre compania Apple, el urmand a disparea din oferta pana la finalul anului 2018, poate chiar mai devreme. Cei de la Apple si-au stabilit in mod clar planurile privind evolutia iPhone X pentru anul 2018, ei refuzand sa il mentina in vanzare la un pret redus deoarece asta ar dilua “imaginea” pe care cei din Cupertino au creat-o pentru serie.

iPhone X – Apple il va scoate din vanzare in 2018

iPhone X nu are vanzari grozave in momentul de fata, iar ele sunt estimate a scadea substantial in perioada urmatoare, compania Apple avand probleme mari in a convinge lumea ca telefonul sau merita cumparat. Pretul foarte mare de vanzare stabilit de catre cei de la Apple pentru iPhone X este marea problema in momentul de fata, iar cei de la Apple nu par sa aiba o solutie care sa creasca vanzarile pentru aceasta serie in 2018.

“Looking ahead, we expect iPhone X production to cease entirely before this year’s launches and now believe the 6.1″ LCD model could be half or even more of the mix in the second half of 2018.”

iPhone X a fost gandit ca o versiune aniversara a iPhone, iar analistii credeau ca telefonul va genera vanzari de 100 de milioane de unitati in anul de disponibilitate pana la aparitia urmatoarei serii, dar in final probabil se vor aduna doar jumatate. Apple a incercat piata cu un telefon scump si a crezut ca lumea il va cumpara indiferent ce functii ofera, insa iata ca realitatea este complet diferita, iar lumea nu este dispusa sa cheltuie banii pe chiar orice.