Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Rezistenta la Apa

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt testate pentru a se vedea cat de rezistente sunt la contactul cu apa, insa din pacate rezultatul este dezamagitor pentru unul.

23

samsung galaxy s9 rezistenta iphone x apa

Samsung Galaxy S9 si iPhone X trec printr-un test extrem de interesant care ne arata cat de bine sunt protejate cele doua telefoane mobile impotriva contactului cu apa, iar rezultatul e cam dezamagitor. Dupa cum veti vedea, Samsung Galaxy S9 este mai rezistent decat iPhone X in ceea ce priveste contactul cu apa, dar niciunul dintre cele doua telefoane nu rezista suficient de bine pentru a ramane functional in urma testeor facute.

Samsung Galaxy S9 rezista fara probleme in fata iPhone X cand sunt scufundate la 1.5 metri sub apa timp de 26 de minute, telefonul companiei Apple devenind inutilizabil dupa ce apa a patruns sub carcasa sa. Rezultatul este surprinzator prin prisma faptului ca un test facut de catre acelasi youtuber chiar dupa ce iPhone X a fost lansat, a avut un rezultat complet diferit, telefonul rezistand pentru o perioada mai lunga de timp la aceeasi adancime.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X –  testul rezistentei la apa

Samsung Galaxy S9 pe de alta parte, este distrus abia dupa scufundarea la 6 metri adancime si un salt de pe un pod in apa, deci vorbim despre un nivel ridicat de rezistenta pentru noul smartphone. Faptul ca el a incetat sa mai functioneze la o asemenea adancime nu este surprinzator, iar asta pentru ca e greu de protejat un smartphone, fie Samsung Galaxy S9 sau altul, la o adancime atat de mare, iar asta e un lucru normal.

Samsung Galaxy S9 este certificat de catre compania Samsung cu rezistenta la apa si praf in baza standardului IP68, in timp ce iPhone X are o certificare IP67, deci e destul de clar ca exista diferente intre cele doua telefoane. Chiar si asa, testele trecute aratau ca iPhone X e mai rezistent decat il vedem acum, in timp ce Samsung Galaxy S9 are practic acelasi grad de rezistenta precum modelele anterioare lansate pe pietele globale.