Samsung Galaxy S9 vs iPhone X – Rezistenta la Apa

Samsung Galaxy S9 si iPhone X sunt testate pentru a se vedea cat de rezistente sunt la contactul cu apa, insa din pacate rezultatul este dezamagitor pentru unul.

samsung galaxy s9 rezistenta iphone x apa

Samsung Galaxy S9 si iPhone X trec printr-un test extrem de interesant care ne arata cat de bine sunt protejate cele doua telefoane mobile impotriva contactului cu apa, iar rezultatul e cam dezamagitor. Dupa cum veti vedea, Samsung Galaxy S9 este mai rezistent decat iPhone X in ceea ce priveste contactul cu apa, dar niciunul dintre cele doua telefoane nu rezista suficient de bine pentru a ramane functional in urma testeor facute.

Samsung Galaxy S9 rezista fara probleme in fata iPhone X cand sunt scufundate la 1.5 metri sub apa timp de 26 de minute, telefonul companiei Apple devenind inutilizabil dupa ce apa a patruns sub carcasa sa. Rezultatul este surprinzator prin prisma faptului ca un test facut de catre acelasi youtuber chiar dupa ce iPhone X a fost lansat, a avut un rezultat complet diferit, telefonul rezistand pentru o perioada mai lunga de timp la aceeasi adancime.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X –  testul rezistentei la apa

Samsung Galaxy S9 pe de alta parte, este distrus abia dupa scufundarea la 6 metri adancime si un salt de pe un pod in apa, deci vorbim despre un nivel ridicat de rezistenta pentru noul smartphone. Faptul ca el a incetat sa mai functioneze la o asemenea adancime nu este surprinzator, iar asta pentru ca e greu de protejat un smartphone, fie Samsung Galaxy S9 sau altul, la o adancime atat de mare, iar asta e un lucru normal.

Samsung Galaxy S9 este certificat de catre compania Samsung cu rezistenta la apa si praf in baza standardului IP68, in timp ce iPhone X are o certificare IP67, deci e destul de clar ca exista diferente intre cele doua telefoane. Chiar si asa, testele trecute aratau ca iPhone X e mai rezistent decat il vedem acum, in timp ce Samsung Galaxy S9 are practic acelasi grad de rezistenta precum modelele anterioare lansate pe pietele globale.

23 COMENTARII

  1. Trebuia să țineți telefoanele două zile în atlantic… si cu ocazia asta să le scumpiti mai mult 1500$…. se vând sigur si precis …

  2. “Rezultatul este surprinzator prin prisma faptului ca un test facut de catre acelasi youtuber chiar dupa ce iPhone X a fost lansat, a avut un rezultat complet diferit”
    Crezi ca este posibil ca primul lot, sa fie ceva mai bine facut astfel incat primele review-uri sa-l scoata ca un telefon ft bun?

  3. Parca Apple specifica(e drept,pentru iphone 7),ca telefonul isi pierde in timp rezistenta la contactul cu lichidele…poate asta s-a intamplat si aici.

  4. “Samsung to Cancel Under-Display Fingerprint Sensor Plans for This Year’s Galaxy Note 9”
    Samsung…nu prea poti face nimic fara Apple

  5. Bubico și hârtia igienica in concurs… Știți cine câștiga ??? HÂRTIA IGIENICA. Știți de ce ??? Deoarece pana și HÂRTIA IGIENICA are mai multe calități decât Bubico

  6. tati, tocmai ce am deschis S9+ Coral Blue (cu boxa blutooth cadou de la orange + accesoriu de 50 de euro – voucher cadou), a.i. termeni de comparatie cu besini de Iphone nu-si mai au rostul. S9+ e o alta liga, resemneaza-te ca e weekend.

  7. Foarte ciudat… in jurul meu oamenii din mediul se afaceri trec la iphone dupa experientele cu android… dar vad ca cineva mai pune botul la vouchere pentru s9… ptobabil il foloseste doar la jocuri.

  8. Telefoanele cu Android sunt mult mai larg răspândite dacat telefoanele cu IOS. Nu trebuie blamat nimeni cum ca de ce are firma aia și modelul ala și nu-și cumpara firma aialaltă cu modelul de vârf … este legat pur și simplu de preferințele și posibilitățile fiecăruia.